Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul celebrei sale mame, Susana Dosamantes. De ce și-a vândut regretata artistă bunurile de valoare pentru fiica sa

Publicat pe 26.07.2022 la 14:31 Actualizat pe 26.07.2022 la 15:18

Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul mamei sale, regretata vedetă Susana Dosamantes. De-a lungul timpului, marea actriță a avut grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească absolut nimic. Cum au decurs lucrurile.

Paulina Rubio poartă o rochie lungă, portocalie și Susana Dosamantes poartă un costum negru și zâmbește

Paulina Rubio și Susana Dosamantes

Profimedia Images

Deși marea actriță Susana Dosamantes a încetat din viață, iată că vocea ei rămâne și astăzi în inimile fanilor prin rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Pe când era încă tânără, vedeta a făcut nenumărate compromisuri, în special în ceea ce o privește pe fiica sa, Paulina Rubio.

Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul celebrei sale mame, regretata actriță Susana Dosamantes

Dragostea pe care Susana Dosamantes i-a purtat-o fiicei sale de-a lungul timpului a putut fi observată cu ochiul liber. Se pare că marea vedetă a vândut bunuri de valoare pentru a o ajuta pe artistă în cariera sa la început de drum. Deși acum este cunoscut faptul că Paulina Rubio este o cântăreață de talie mondială, la începutul carierei lucrurile nu au stat atât de frumos. Atunci când a dorit să înceapă o carieră solo în Mexic, toate drumurile sale au fost presărate cu pietre.

După ce a făcut parte din grupul Timbiriche, Paulina Rubio și-a dorit o carieră solo, însă la momentul respectiv nu a putut realiza tot ceea ce își dorea în țara sa natală. Astfel, Susana Dosamantes a decis să o ducă pe fiica sa în Spania, acolo unde ajutorul venit din partea producătorilor cunoscuți i-ar fi împins talentul de la spate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Susana Dosamantes și-a vândut casa, bunurile de valoare și multe altele pentru a-și duce fiica în Spania să o cunoască toți compozitorii mari de acolo. Astfel și-a asigurat cariera internațională.”, a declarat Norma Lazareno, prietenă apropiată a regretatei Susana Dosamantes. De-a lungul timpului, marea vedetă și-a susținut fiica în cariera sa, în ciuda faptului că venea din lumea spectacolului din Mexic. Ca multe alte vedete la momentul actual, Norma Lazareno are numai cuvinte de laudă la adresa prietenei sale.

Citește și: Laura Zapata și Thalía se află în centrul unui nou scandal. Antagonista telenovelelor spune că sora sa nu a contribuit financiar la înmormântarea bunicii lor

Cât despre Paulina Rubio, aceasta a avut grijă de mama sa până în ultima clipă. I-a respectat fiecare dorință, fiind inclusă și depunerea cenușei în Ciudad de Mexico, alături de bunica sa maternă.

Paulina Rubio i-a îndeplinit mamei sale ultima dorință

Moartea regretatei Susana Dosamantes a fost cea mai mare lovită pe care viața i-a oferit-o artistei Paulina Rubio. La mai bine de două săptămâni de la moartea vedetei, cântăreața i-a îndeplinit mamei sale ultima dorință.

Aceasta i-a depus cenușa într-o parohie din Mexic, acolo unde se află și bunica sa maternă. Totul s-a desfășurat alături de fratele său Enrique Rubio și cel care a rămas văduv după moartea mamei sale, Luis Rivas. Printre prietenii care au fost alături de Susana Dosamantes pe ultimul drum au fost și Benny Ibarra și soția Celina del Villar, Erik Rubín, Leonardo García și Yolanda Andrade.

Citește și: Jacqueline Andere își continuă cariera artistică la vârsta de 83 de ani. Marea actriță are în spate mai bine de 60 de ani de muncă

Susana Dosamantes a fost diagnosticată cu cancer de pancreas acum mai bine de un an, iar moartea vedetei a fost o adevărată lovitură pentru artista Paulina Rubio. Aceasta continuă să-i “strige” numele de fiecare dată când se află pe scenă.

“Dă-mi lumina ta pentru a putea cânta azi pe scenă.”, a spus Paulina Rubio înainte de a urca pe scenă în cadrul unui festival LGBTQ + în Long Beach, California.

În articolul

Paulina Rubio și-a început cariera cu ajutorul celebrei sale mame, Susana Dosamantes. De ce și-a vândut regretata artistă bunurile de valoare pentru fiica sa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x