Fernando Carillo s-a retras din lumea telenovelelor. Care sunt preocupările sale profesionale în prezent

Publicat pe 06.10.2022 la 10:55 Actualizat pe 07.10.2022 la 17:57

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Acum Fernando Carillo s-a retras din lumea mondenă, însă are alte preocupări profesionale. Despre ce este vorba.

Fernando Carillo poartă un tricou alb și ochelari de soare

Fernando Carillo în timpul unui interviu, Ritmo Latino Music Awards. 13 august 2001

Getty Images

La doar doi ani de la anunțul retragerii sale din lumea telenovelelor, Fernando Carillo și-a anunțat fanii că are alte preocupări profesionale. Cele mai multe dintre fotografii sunt postate și pe pagina sa personală de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori își ține fanii la curent cu activitățile sale zilnice.

Fernando Carillo s-a retras din lumea telenovelelor

Cunoscut pentru rolul său din “Rosalinda” alături de celebra Thalia, dar și pentru cel din “Maria Isabel” alături de Adela Noriega, Fernado Carillo este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele. Cu toate acestea, și-a anunțat retragerea din lumea artistică, iar acum se dedică doar contului de OnlyFans pe care și l-a creat nu de mult. La vârsta de 56 de ani, Fernando Carillo a vorbit despre câștigurile pe care le are în urma creării unui cont pe respectiva platformă, dar și ce anume trebuie să facă pentru a avea profit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un interviu acordat revistei Televisa Espectáculos, celebrul actor a mărturisit că a avut o concepție greșită despre platforma pe care mulți o folosesc în prezent.

“Eu am avut o idee greșită, m-am gândit că OnlyFans este doar pentru material pornografic, dar nu este deloc așa.”, a declarat Fernando Carillo, după cum arată Univision.com. Acesta spune că se pot găsi și fotografii familiare, ce nu au nicio legătură cu provocările sexuale. Recunoaște faptul că își arată mult mai mult părțile corpului, însă fără imagini explicite.

“Productivitatea este ca în anii 2000, așa cum reușeau oamenii să se îmbogățească, cum te plăteau anumite cantități pentru o perioadă scurtă.”, a spus actorul. Se pare că sumele pe care Fernando Carillo le primește, depind de abonații pe care aceștia îi deține în fiecare lună.

Citește și: Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani și a avut pregătită o petrecere inedită

“Eu lucrez 3 zile pe săptămână, 8 ore pe zi. Da, pentru a-mi arăta pectoralii, cum se spune.”, a ținut să menționeze vedeta.

Mai multe despre Fernando Carillo

Trebuie subliniat faptul că Fernando Carillo cere 15 dolari pentru o subscripție lunară în contul său, dar numărul persoanelor care îi vizitează profilul poate varia de la o lună la alta. Actorul din “Rosalinda” se bucură de un public divers și spune că are în spate o echipă de profesioniști ce îl ajută în realizarea fotografiilor, dar și pentru a răspunde la mesaje.

De când s-a retras din lumea telenovelelor, viața sa s-a schimbat la 180 de grade. În afara contului de OnlyFans, este impresar al unui hotel din Mexic, dar și al unei firme ce se ocupă cu spectacolele în Venezuela. A fost căsătorit cu Catherine Fulop între 1990 și 1994, iar în prezent este într-o relație cu Maria Gabriel Rodriguez, cea care i-a dăruit un băiețel.

Citește și: Adamari López vorbește despre cea mai traumatizantă perioadă a vieții sale. Cum a aflat vedeta că suferă de cancer mamar

Tânăra are peste 70 de mii de abonați pe contul personal de Instagram, acolo unde de cele mai multe ori postează fotografii și filmulețe de familie. Până în prezent a publicat peste o mie de astfel de ipostaze, iar Fernando Carillo este prezent în cele mai multe dintre ele, alături de micuț.

În articolul

Fernando Carillo s-a retras din lumea telenovelelor. Care sunt preocupările sale profesionale în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x