Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani și a avut pregătită o petrecere inedită

Publicat pe 04.10.2022 la 14:05 Actualizat pe 04.10.2022 la 14:41

Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani și a avut pregătită o petrecere inedită.

Itati Cantoral este îmbrăcată în alb și are părul desprins

Itatí Cantoral în cadrul piesei de teatru Aladdin. 21 sept. 2022

Profimedia Images

Itatí Cantoral este una dintre cele mai îndrăgite vedete de telenovele. Cunoscută în toată lumea pentru rolul de antagonistă în producția “Maria la del barrio”, a rămas de-a lungul timpului în atenția fanilor ca fiind o vedetă mai mult decât potrivită pentru a interpretat personaje negative în povești de seamă. Dacă pe plan profesional planurile i-au reușit întotdeauna, pe plan personal lucrurile nu au fost întotdeauna cele mai simple. Cu toate acestea, s-a arătat dispusă să lupte pentru ceea ce și-a dorit, așa cum a menționat chiar ea.

Itati Cantoral și-a sărbătorit recent fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani

María Itatí a împlinit 14 ani recent și a avut parte de una dintre cele mai inedite surprize din partea mamei sale celebre. Itati Cantoral a ținut să-și facă fiica fericită, astfel că aceasta a primit orice și-a dorit în cea mai specială zi a sa. Fără îndoială, rolul de mamă a surprins-o într-un mod plăcut pe vedeta de telenovele. Pe lângă actriță de teatru, televiziune și stea de televiziune este mamă și se bucură în fiecare zi de compania copiilor săi, complicii săi în multe călătorii și aventuri de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

María Itatí a avut una dintre cele mai inedite petreceri alături de to prietenii săi, dar și copiii celor mai îndrăgite vedete din Mexic. Pe contul său personal de Instagram, vedeta din “Maria la del barro” a postat mai mult fotografii și filmulețe, astfel că detalii din cadrul petrecerii au fost văzute cu ușurință. Printre invitați s-au numărat și Santino Borgehtii, fiul actriței Grettell Valdez, dar și Julia, fiica fostului său partener Eduardo Santamarina și a soției Mayrín Villanueva, sora vitregă a celor doi băieți, Roberto și José Eduardo.

Citește și: Fernando Carillo din “Rosalinda” apare pe internet ca în tinerețe. Actorul în vârstă de 56 de ani s-a filmat fără haine

Printre baloane și multe alte decorații inedite, antagonista din “Maria la del barrio” și-a răsfățat fiica cu recrearea setului de filmare pentru show-ul “100 Mexicanos dijeron”, acolo unde i-am putut vedea pe Santino, Julia și ceilalți copii ce au făcut parte din incredibilul joc de televiziune.

Va urma María Itatí pașii celebrei sale mame?

Fără îndoială, tânăra de 14 ani a crescut printre luminile reflectoarelor, proiectelor importante și machiajelor inedite. Cu toate acestea, María Itatí este mai înclinată să urmeze o carieră în muzică. Este nepoata lui Roberto Cantoral, unul dintre cei mai mari artiști ce au fost vreodată văzuți în Mexic.

Citește și: Mauricio Islas are o fiică în vârstă de 20 de ani. Camila Islas îi seamănă leit tatălui său celebru

“Ei îi place mult să cânte și să compună, nu îi place să joace roluri în seriale sau telenovele.”, a declarat vedeta din “Maria la del barrio”, potrivit Mx.hola.com. De altfel, într-un alt interviu, vedeta a mărturisit că fiica sa și-a compus deja primele piese și este gata să demonstreze că poate să reușească în această meserie. Itati Cantoral spune că fiica sa urmează clasele unui curs de compoziție și își dorește să meargă în continuare pe acest drum. Aceasta are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, fiind în continuare o actriță extrem de îndrăgite. Printre ultimele sale proiecte s-au numărat piesele de teatru la care a lucrat în repetate rânduri împreună cu colegii săi.

În articolul

Itatí Cantoral și-a sărbătorit fiica cea mare. Tânăra a împlinit 14 ani și a avut pregătită o petrecere inedită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x