Fernando Colunga face o mărturisire neașteptată despre viața. Strălucirea din ochii publicului nu e și cea pe care o are în viața personală

Publicat pe 24.11.2023 la 17:21 Actualizat pe 24.11.2023 la 17:39

Fernando Colunga face o mărturisire neașteptată despre viața sa și dezvăluie că "nu este perfectă". Ultimele sale declarații au pus în lumină dificultățile pe care le întâmpină actorul în viața privată, în ciuda succesului de care se bucură.

Fernando Colunga

Profimediaimages.ro

Fernando Colunga a revenit în telenovele în 2023 datorită serialului 'El Maleficio', produs de José Alberto 'El Güero' Castro și în care joacă alături de Marlene Favela.

Citește și: Fernando Colunga și Marlene Favela formează un cuplu în telenovela “El maleficio”. Totul despre producția mexicană

Actorul din "El Maleficio" a vorbit despre cum își gestionează viața privată și de ce a revenit la telenovele

Deși actorul și-a reluat cariera în televiziunea mexicană, viața sa rămâne un mister, așa că într-un interviu acordat TVyNovelas a dezvăluit că, în ciuda a ceea ce cred mulți fani, "viața sa nu este perfectă", relatează univision.com.

Starul de melodramă a dezvăluit în cadrul discuției care este filozofia pe care o are pentru a-și gestiona viața și pentru a fi mereu "pozitiv", în ciuda dificultăților care apar odată cu o carieră internațională.

"Viața mea nu este perfectă... Mereu scot la suprfață partea pozitivă și cu asta îmi construiesc ziua de mâine", a declarat Fernando Colunga, în vârstă de 57 de ani.

Citește și: Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1983. Pare că timpul nu a trecut peste celebrul actor

Fernando Colunga mărturisește de ce a acceptat să revină în telenovele

Când a fost întrebat de ce a decis să joace într-o telenovelă mexicană după o absență de șapte ani, histrionul a fost sincer și a dezvăluit că "trebuia să fie" în acest proiect.

"Este un proiect în care a trebuit să fiu, este o telenovelă care are toate elementele, chiar dacă nu este aceeași poveste, intră sub incidența tuturor acestor mari lucrări pe care le-a făcut Don Ernesto Alonso, care l-au făcut o icoană, dacă Dumnezeu și viața îmi permiteau, trebuia să fiu în ea", a spus el.

Fernando Colunga a aplaudat marea muncă depusă de producătorul José Alberto 'El Güero' Castro și de întreaga distribuție, despre care a spus că l-a surprins prin efortul și dedicarea lor.

"A fost o muncă neobosită, la fel ca și cea a întregii distribuții, acum suntem pe drumul cel bun și am fost surprinși de ceea ce am văzut, am văzut că efortul care se face la nivel tehnic este foarte important", a spus el.

Înainte de a-l interpreta pe 'Enrique de Martino' în El Maleficio, Fernando Colunga a jucat în 2016 în telenovela 'Pasión y Poder', alături de Jorge Salinas și Susana González.

Citește și: David Zepeda vorbește despre presupusa ceartă cu Fernando Colunga. Ce spune actorul și care este adevărul

În articolul

Fernando Colunga face o mărturisire neașteptată despre viața. Strălucirea din ochii publicului nu e și cea pe care o are în viața personală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Fiica de 24 de ani a lui Gabi Balint a ajuns vedetă pe Tik Tok. Denisa Balint este model şi şi-a dat fanii peste cap
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x