Fiica faimoasei Mayrín Villanueva apare pe micile ecrane în primul proiect profesional. Cum se numește telenovela în care va juca Romina Poza

Publicat pe 04.04.2023 la 10:04 Actualizat pe 04.04.2023 la 10:45

Fiica faimoasei Mayrín Villanueva apare pe micile ecrane în primul proiect profesional. Cum se numește telenovela în care va juca Romina Poza.

Mayrín Villanueva și fiica Romina stau una lângă cealaltă și zâmbesc

Fiica faimoasei Mayrín Villanueva apare pe micile ecrane în primul proiect profesional

Getty Images

Romina Poza este fiica faimoasei Mayrín Villanueva din căsnicia cu Jorge Poza între 1997 și 2008. Tânăra are în prezent 22 de ani, fiind născută în luna noiembrie a anului 2000. A ținut să urmeze pașii mamei sale în cariera artistică și acum joacă în prima sa telenovelă.

Fiica faimoasei Mayrín Villanueva apare pe micile ecrane în primul proiect profesional

“Vencer la culpa” este telenovela produsă de Rosy Ocampo din care va face parte și Romina Poza, fiica actriței Mayrín Villanueva. Aceasta debutează într-o producție mexicană, însă nu este pentru prima oară când a putut fi urmărită într-o astfel de situație. În 2022, a jucat într-o serie difuzată în mediul online, produsă de TelevisaUnivision. A fost Rosy Ocampo ce i-a anunțat participarea Rominei printr-un mesaj în mediul online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Romina Poza o va interpreta pe Yaneli. Bine ai venit în familia Vencer la culpa.”, a scris Rosy Ocampo în mediul online. La scurt timp, tânăra a lăsat un mesaj de mulțumire.

“Ce emoție! Mulțumesc pentru această oportunitate.”, a scris. Bineînțeles că Mayrín Villanueva a fost cea mai fericită la aflarea veștii că fiica sa va juca pentru prima oară într-o telenovelă. A ținut să-i transmită un mesaj în mediul online.

Citește și: Mayrín Villanueva și Eduardo Santamarina celebrează 14 ani de căsnicie. Fotografiile romantice pe care îndrăgostiții le-au urcat în mediul online

“Felicitări pentru încă un succes. Un succes sigur pentru profesionalismul din această producție. Fiecare detaliu este impecabil.”, a scris vedeta. Printre actorii care fac parte din distribuție se mai numără și Matías Novoa, Juan Carlos Barreto, Carlos Ferro, Helena Rojo, Roberto Ballesteros, Luis Gatica și Ingrid Martz. Tânăra este apreciată de peste 200 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Atunci când nu se află pe platourile de filmare, Romina Poza este adepta meditației și sportului care o ajută să scape de anxietate. Se află într-o relație cu Jose Romero, iar fotografiile din mediul online demonstrează că cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului.

Debutul tinerei Romina Poza în telenovele

Au format unul dintre cele mai apreciate cupluri, iar copiii lor tind să le urmeze pașii. Vorbim aici despre Mayrín Villanueva și Jorge Poza, actorii care au decis să meargă pe drumuri separate ale vieții din 2008. Chiar dacă mama lor celebră a ținut ca urmașii să nu devină actori, în cele din urmă Sebastian a fost cel care a primit un rol în telenovela Vencer el pasado.

Citește și: Sebastián Poza, fiul actriței Mayrín Villanueva, îi calcă pe urme mamei sale. Tânărul s-a îndrăgostit pe platourile de filmare

Acum a venit timpul tinerei Romina Poza să se afirme. Prima sa interacțiune de acest gen a venit în producția Isla Brava în rolul Sofia. I-a avut alături de Fernanda Castillo și Erik Hayser.

“Sunt foarte emoționată că pot să împărtășesc cu voi Karena Flores și Renata Ybarra pentru a da viață acestei prietenii foarte frumoase. Vi le prezint pe Jose, Mora și Sofia.”, a transmis tânăra actriță pe pagina personală de Instagram, acolo unde a publicat o imagine exclusivă din producție, arată Mag.elcomercio.pe.

“Sunt mândră de tine, fiică frumoasă. Vreau să vă premiera.”, a scris Mayrín Villanueva în cadrul Instastory, acolo unde a publicat o fotografie cu tânăra actriță.

În articolul

Fiica faimoasei Mayrín Villanueva apare pe micile ecrane în primul proiect profesional. Cum se numește telenovela în care va juca Romina Poza

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x