Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online. Tânăra este identică mamei sale în tinerețe

Publicat pe 25.07.2023 la 21:00 Actualizat pe 25.07.2023 la 21:12

Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online. Tânăra este identică mamei sale în tinerețe și surprinde cu frumusețea naturală.

Edith González poartă ochelari de soare pe cap și zâmbește

Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online

Profimedia Images

Constanza Creel a reapărut în atenția presei. Tânăra în vârstă de 18 ani a fost prezentă în cadrul inaugurării unui restaurant luxos și a impresionat cu asemănarea față de regretata sa mamă. Edith González s-a stins din viață pe 13 iunie 2019.

Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online

Constanza Creel a surprins recent cu asemănarea față de mama sa, atunci când se afla la începuturile carierei. În vârstă de 18 ani, tânăra nu a fost însoțită de tatăl său, Santiago Creel. A fost prezentă în cadrul inaugurării unui restaurant luxos dintr-un centru comercial aflat în Mexic. Zâmbitoare, s-a lăsat fotografiată de jurnaliștii Quien și a rămas întipărit faptul că figura sa este identică cu cea a faimoasei Edith González. A surprins de asemenea prin ținută, optând pentru tonuri de negru și gri, cu pantaloni de stofă și un top scurt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea a fost publicat pe internet, acolo unde Constanza Creel apare alături de Harry Gomar și Alexia Stevens. Avea doar 14 ani când mama sa a încetat din viață după o luptă aprigă contra cancerului ovarian. De atunci asemănarea dintre ele este izbitoare. Protagonista din Corazon salvaje a dezvăluit printre ultimele sale interviuri că a fost sprijinită de fiica sa în toată perioada.

Citește și: Santiago Creel evită conversațiile despre Constanza, fiica regretatei Edith González. Politicianul își dorește să candideze la președenția Mexicului

“O recunoștință foarte mare pentru micuța mea. Era doar o fetiță când i-am zis că am cancer, timp de trei săptămâni a dormit la picioarele mele și nu m-a abandonat.”, a declarat pe atunci actrița, într-un interviu cu Don Francisco, arată univision.com. Cu toate că a împlinit vârsta majoratului pe 17 august, nu a primit felicitări în mediul online din partea bărbaților care au fost de-a lungul timpului în viața mamei sale. Recent, Santiago Creel a fost chestionat legat de prezența fiicei sale în campania prezidențială care va urma.

“În momentul în care mă voi înscrie, va fi pentru prima dată precampania, apoi campania și apoi voi fi reprezentatul.”, a spus acesta.

Detalii despre Constanza Creel, fiica faimoasei Edith González

Una dintre întrebările care se află pe buzele tuturor este dacă tânăra Constanza va urma pașii mamei sale în lumea actoriei. A fost Víctor González, fratele regretatei artiste, cel care a dezvăluit faptul că nepoata sa are înclinații artistice.

Citește și: Fiica regretatei Edith González apare într-o fotografie recentă alături de tatăl său, Santiago Creel. Cum arată Constanza în prezent

“Tot ceea ce vă pot spune este că are înclinații spre muzică.”, a dezvăluit acesta într-un interviu din data de 8 martie 2022. A subliniat faptul că este implicată în multe activități ce o ajută să depășească momentele dificile. Cu toate că nu a ținut să apară în mediul online dat fiind faptul că mama sa celebră a fost una dintre actrițele îndrăgite de lumea întreagă, Constanza Creel s-a lăsat fotografiată alături de tatăl Santiago Creel și familia acestuia.

“Mulțumesc familiei pentru suportul necondiționat.”, a transmis Santiago Creel. Pe 31 august, a fost numit Președinte al Camerei Deputaților și al Congresului din Mexic și a distribuit în mediul online mai multe imagini și filmulețe, acolo unde apare alături de familie. Constanza a stat alături de mama sa vitregă, Paulina Velasco Salcido și cele două surori.

În articolul

Fiica regretatei Edith González a reapărut în mediul online. Tânăra este identică mamei sale în tinerețe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x