Fiica regretatei Edith González apare într-o fotografie recentă alături de tatăl său, Santiago Creel. Cum arată Constanza în prezent

Publicat pe 06.10.2022 la 11:55 Actualizat pe 06.10.2022 la 12:36

Fiica regretatei Edith González apare într-o fotografie recentă alături de tatăl său, Santiago Creel. Cum arată Constanza în prezent.

Edith González realizează o inimă din propriile palme

Edith González a murit în urma diagnosticului de cancer ovarian pe 13 iunie 2019

Getty Images

Cea mai recentă ipostază în care a fost surprinsă Constanza Creel, fiica regretatei Edith González, este alături de tatăl său, Santiago Creel. Politicianul mexican apare lângă soția sa, Paulina Velasco, dar și cele două fiice pe care le are din căsătoria cu aceasta. În fotografia publicată se poate vedea fără doar și poate asemănarea dintre tânăra de 18 ani și mama sa celebră.

Fiica regretatei Edith González apare într-o fotografie recentă alături de tatăl său, Santiago Creel

Constanza este fiica regretatei Edith González și a politicianului mexican, Santiago Creel. De la moartea mamei sale, tânăra a decis să stea departe de ochii presei și să apară doar atunci când simte nevoia. Actrița a încetat din viață pe 13 iunie 2019, iar de atunci au apărut multe zvonuri cu privire la viața tinerei fete. Constanza a împlinit 18 ani în luna august a anului 2022, iar până acum nu a manifestat nicio dorință de a fi o figură publică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au fost puține ocaziile în care s-a văzut înaintea jurnaliștilor și se pot număra cu ușurință momentele în care aceștia au reușit să o fotografieze. Dacă pe când era doar o copilă obișnuia să o însoțească pe mama sa în cadru evenimentelor mondene, acum lucrurile s-au schimbat. Se menține departe de lumina reflectoarelor, iar cea mai recentă ipostază este alături de tatăl său, mama sa vitregă, dar și cele două surori vitrege.

Citește și: Jade din Clona a bifat o aparitie care taie răsuflarea. Cum arată într-o rochie scurtă cu despicătură adâncă pe picior

Dacă mulți copii celebri țin să urmeze pașii părinților lor, Constanza s-a arătat foarte discretă în acest sens. Inclusiv rețelele sale sociale sunt private și are mai puțin de 300 de prieteni pe Instagram. Cu toate acestea, cu fiecare apariție Constanza uimește cu frumusețea sa, dar și cu asemănarea izbitoare față de actriță. În 2019, la doar o lună de la moartea marii actrițe, s-a aflat că fiica acesteia va locui alături de tatăl său, Santiago Creel.

Viața tinerei Constanza Creel

La mai bine de 3 ani de la moartea mamei sale, Constanza Creel pare că s-a integrat în familia președintelui Camerei Deputaților din Mexic. Aceasta apare într-o fotografie chiar lângă mama sa vitregă, urmată de sora cea mare, tatăl și fiica cea mică. Potrivit declarațiilor lui Santiago Creel, familia l-a însoțit într-o vizită legată de problemele profesionale.

„Fericit că sunt însoțit de familie”, a scris Santiago Creel pe pagina personală de Instagram. Înainte de a fi luată în custodia tatălui său, Constanza a fost crescută de mama sa celebră și acum văduvul acesteia, Lorenzo Lazo. Acum se pare că viața tinerei a fost separată de cel care i-a fost tată vitreg o perioadă. Cu toate acestea, Santiago Creel a menționat înaintea presei că fiica sa are o relație bună cu Lorenzo Lazo.

Citește și: Fernando Carillo s-a retras din lumea telenovelelor. Care sunt preocupările sale profesionale în prezent

Constanza nu a pierdut legătura cu familia mamei sale. Într-un interviu acordat presei, Víctor Manuel González, fratele regretatei vedete, a mărturisit că este alături de nepoata sa la fiecare evenniment dedicat mamei sale. Constanza a încetat de mult să mai fie doar un copil, iar în prezent seamănă din ce în ce mai mult cu Edith González. În luna iunie a anului 2022, Constanza le-a mulțumit celor care au fost întotdeauna alături de povestea sa.

În articolul

Fiica regretatei Edith González apare într-o fotografie recentă alături de tatăl său, Santiago Creel. Cum arată Constanza în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x