Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online. Are 19 ani și se implică în evenimente politice

Publicat pe 16.01.2024 la 12:00 Actualizat pe 16.01.2024 la 12:29

Constanza Creel reapare în mediul online după o lungă perioadă de absență. Tânăra are în prezent 19 ani și se implică în evenimente politice alături de tatăl său.

actriță poartă o rochie roșie și zâmbește

regretata Edith González a lăsat în urmă o fiică pe nume Constanza

Profimedia Images

Ca de fiecare dată, Constanza Creel a pozat zâmbitoare în fața camerelor. A demonstrat că seamănă leit cu regretata sa mamă, celebra vedetă de telenovele care a încetat din viață din cauza unei lupte pierdute în fața cancerului.

Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online

De la moartea mamei sale, Constanza Creel și-a petrecut viața alături de tatăl său, politicianul Santiago Creel și familia acestuia. A ținut să nu se expună prea des în mediul online, însă recent a fost văzută într-una dintre fotografiile urcate de acesta pe internet. Ultima sa apariție a fost pe 14 martie 2023, la inaugurarea unui restaurant de lux. Pe 14 ianuarie 2024 a fost văzută încă o dată pe internet. În prezent, tânăra are 19 ani și seamănă leit cu regretata sa mamă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Santiago Creel a fost cel care a publicat imaginea. Constanza apare într-un outfit casual, cu jeanși și o bluză neagră. Față de alte apariții, de data aceasta tânăra a avut părul prins și un pulover negru.

Citește și: Fostul soț al lui Edith Gonzalez și iubita actuală, Luz Blanchet, dezvăluie dacă au planuri de căsătorie

“Încheiem cu determinare campania cu convingerea că împreună vom reuși să facem lucruri mari.”, a scris Santiago Creel. Constanza Creel apare în cadrul campaniei lui Xochitl Galvez în Mexic. Tânăra avea 14 ani atunci când Edith González a încetat din viață din cauza cancerului ovarian. A fost diagnosticată în 2016. La doi ani de la moartea acesteia, Constanza Creel a sărbătorit 15 ani într-o petrecere privată alături de familie.

Pe atunci, Paulina Velasco a împărtășit mai multe imagini de la petrecere, dat fiind faptul că tânăra are o relație perfectă cu frații săi, Paulina și Mirada. Ultimele detalii despre viața tinerei au fost dezvăluite de către unchiul său, Víctor González. Acesta a declarat în 2023 că nepoata sa este “la școală cu propriile sale probleme”. De asemenea, a subliniat că adolescenta preferă muzica pop. Moartea surorii sale a marcat o perioada de distanțare, asta pentru că nu a mai reușit să-și vadă nepoata atât de des.

Văduvul lui Edith Gonzalez și-a găsit marea dragoste

Cu toate că a trecut printr-o perioadă dificil din punct de vedere emoțional, Lorenzo Lazo se iubește în prezent cu prezentatoarea Luz Blanchet. Acum cinci ani, a pierdut-o pe Edith Gonzalez, însă nu a încetat să spere niciodată la o viață amoroasă împlinită. Astăzi apare la braț alături de Luz Blanchet și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Citește și: Văduvul actriței Edith González a publicat o fotografie cu actuala sa parteneră. Lorenzo Lazo locuiește cu Luz Blanchet și copiii ei

“A fost o interesantă încrucișare de drumuri.”, a menționat vedeta. În luna octombrie, Lorenzo Lazo menționa faptul că începe o nouă relație și vorbea fără menajamente despre această situație nesperată în viața sa.

“Mă îmbarc într-o nouă călătorie, încep să cunosc pe cineva și ei bine, viața continuă.”, a dezvăluit pe atunci membrilor presei. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, a fost o perioadă când s-a iubit cu o femeie pe nume Rocio. Pe măsură ce timpul a trecut, relația lor s-a disipat și au ajuns la concluzia că trebuie să petreacă viața pe drumuri separate ale vieții. Prima relație pe care Lorenzo Lazo a avut-o a fost cu o femeie pe nume Lourdes Peláez.

În articolul

Fiica regretatei Edith González reapare în mediul online. Are 19 ani și se implică în evenimente politice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x