Fiica regretatului Andrés García i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online. Ce spune Andrea García despre actuala situație a familiei sale

Publicat pe 06.04.2023 la 11:14 Actualizat pe 06.04.2023 la 11:59

Fiica regretatului Andrés García i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online. Ce spune Andrea García despre actuala situație a familiei sale.

Andrés García poartă o cămașă neagră și un sacou alb și zâmbește

Fiica regretatului Andrés García i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online

Profimedia Images

La scurtă vreme după trecerea în neființă a lui Andrés García, fiica sa a reapărut în mediul online pentru a-și lua rămas bun de la marele actor. I-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online, fără însă a distribui o imagine cu chipul său.

Fiica regretatului Andrés García i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online

Faimosul actor a încetat din viață fără a-și putea lua rămas bun de la copiii cu care de ceva timp nu se găsea în relații prea bune. În cazul actriței Andrea García vorbim de ani în care cei doi nu și-au mai vorbit. În ciuda situației, aceasta a ținut să-i transmită un mesaj lui Andrés García, fără însă a publica o fotografie cu chipul său pe pagina personală de socializare. De asemenea, în cadrul unui eveniment public susținut în SUA a dezvăluit dacă a reușit să vorbească cu tatăl său înainte ca acesta să moară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vizibil afectată, Andrea García le-a mulțumit tuturor fanilor care i-au fost alături marelui actor de-a lungul timpului și a punctat faptul că deși a încercat să ia legătura cu el în ultimele zile ale vieții sale nu a reușit.

“Mulțumesc publicului și presei și oamenilor care i-au susținut cariera tatălui meu atâția ani. Din păcate, în ultimele zile am încercat să sun și nu s-a putut. Ultima oară când am vorbit cu el a fost o conexiune sufletească și am putut să-mi iau rămas bun.”, a declarat actrița. De asemenea, dorește să ia legătura cu frații săi și a specificat dacă va călători în Mexic pentru a-și lua la revedere o dată pentru totdeauna de la părintele său.

Citește și: Andrés García moare la 81 de ani. Actorul suferea de ciroză și alte probleme de sănătate

“O să fac tot posibilul. Să văd dacă o să știu unde se vor ține funeraliile și slujba. El era un munte, binecuvântat fie Dumnezeu că acum nu mai suferă pentru că a fost foarte dureros, nu era vorba doar despre ciroză.”, a punctat vedeta TV. Declarațiile sale vin doar la câteva ore după publicarea mesajului de adio din mediul online.

“Îți mulțumesc pentru amintiri, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, sper că plajele din Acapulco pe care le iubeai atât de mult să fie mai frumoase de acolo de sus. Odihnește-te în pace, tată. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și binecuvântări.”, a scris aceasta.

Cine sunt copiii actorului Andrés García

Cunoscut pentru cele mai multe dintre rolurile din telenovele, Andrés García și-a câștigat un renume mondial și ca Don Juan. Cu toate că a avut multe relații de-a lungul timpului ( aproximativ 800) așa cum chiar el a menționat, a fost tatăl a trei copii. Andrés Jr. în vârstă de 54 de ani și Leonardo, sunt copiii din căsnicia cu Sandra Vale. Aceasta s-a căsătorit cu marele actor la 7 zile după ce s-au cunoscut în Acapulco, în 1967.

Citește și: Anahi a apelat la o schimbare neașteptată de look chiar înainte de mult așteptatul turneu al trupei RBD

Cei doi au divorțat din cauza infidelităților actorului, iar în 1974 acesta s-a căsătorit cu Fernanda Ampudia, relație din care a venit pe lume actrița și prezentatoarea Andrea García. În 1980, regretatul actor s-a căsătorit cu Sonia Infante. Cei doi au divorțat după 12 ani. În 2013, acesta s-a căsătorit cu Margarita Portillo cu care a rămas împreună până la sfârșitul zilelor. Cei doi s-au cunoscut în 1997, dar au trecut ani buni până când și-au recunoscut relația.

În articolul

Fiica regretatului Andrés García i-a dedicat un mesaj emoționant în mediul online. Ce spune Andrea García despre actuala situație a familiei sale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x