Fiul lui Sebastián Rulli a trecut prin momente rușinoase din cauza mamei sale. Ce s-a întâmplat cu Cecilia Galliano

Publicat pe 02.09.2022 la 12:41 Actualizat pe 02.09.2022 la 13:52

Fiul lui Sebastián Rulli a trecut prin momente rușinoase din cauza mamei sale pe când se afla alături de prieteni. Ce s-a întâmplat cu Cecilia Galliano și cum s-a rezolvat conflictul.

Sebastián Rulli poartă un tricou alb și un sacou albastru

Sebastián Rulli înainte de a oficializa cea de-a 55-a ediție a Hispanic Day Parade

Getty Images

Santiago a trecut printr-un moment mai puțin plăcut din cauza mamei sale, Cecilia Galliano. Tânărul în vârstă de 12 ani s-a reunit cu prietenii, însă actrița a simțit nevoia să vină în locul în care fiul său avea întâlnirea. Aceasta spune că de cele mai multe ori își dorește ca regulile sale să fie respectate.

Fiul lui Sebastián Rulli a trecut prin momente rușinoase din cauza mamei sale

La vârsta de doar 12 ani, Santiago obișnuiește să aibă reuniuni alături de prieteni însă trebuie să respecte cu strictețe rigorile impuse de mama sa celebră, Cecilia Galliano. Recent, vedeta a simțit nevoia să-și verifice fiul atunci când a plecat alături de prieteni.

“Ne organizăm împreună. Cel mai important este să-mi transmită cu câteva zile înainte, în niciun caz de pe o zi pe alta. Trebuie să vorbesc cu mama în casa căreia merge. Eu îl duc, eu îl caut, trebuie să-mi dea mesaje în fiecare oră.”, a dezvăluit Cecilia Galliano, potrivit Univision.com. Același timp de creștere îl oferă vedeta și fiicei sale mai mari, Valentina, în vârstă de 22 de ani. Aceasta locuiește în prezent în Spania.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aici m-a costat puțin mai mult pentru că el este mai rebel. La Vale nu a fost problema de a ieși și a petrece, dar el așa a ieșit. Suntem aici să negociem.”, a subliniat vedeta. Santiago are dreptul de a se întâlni cu prietenii lui, însă trebuie ca la ora 9 seara să fie în casă. În ceea ce privește ultima întrevedere a tânărului cu prietenii săi, Cecilia Galliano a făcut publică povestea prin care l-a făcut pe fiul său să se rușineze.

Citește și: Natalia Oreiro reproduce celebra scenă cu Marilyn Monroe. A lăsat vântul să se joace cu fusta ei și a făcut deliciul fanilor de pretutindeni

“Când am mers să-l caut am întrebat și de fetele de acolo. M-am și prezentat.”, a dezvăluit actrița. Adolescentul spune că a intrat în casă și nu știe ce anume s-a petrecut atunci când mama lui a ajuns acolo. Cecilia Galliano spune că este foarte important să-i cunoască pe amicii fiului său.

Cum își crește fiul Cecilia Galliano

Cecilia Galliano spune că nu își dorește să-și urmărească fiul, vrea doar să îi ofere educția de care știe că are nevoie. Își dorește ca Santiago să fie bine, fără să pățească ceva rău. Cât despre o iubită, tânărul a spus că nu se pune problema unei astfel de situații la momentul actual.

Fostul model în vârstă de 40 de ani spune că este o mamă implicată în creșterea copiilor săi, în special pe probleme ce au legătură cu școala.

“Da, mă îngrijesc de tot ceea ce are legătură cu copiii. Sunt o mamă care se îngrijește de copii. De exemplu, merg împreună cu ei să cumpărăm tot ceea ce este util pentru școală.”, a declarat vedeta. De cealaltă parte, Santiago a dezvăluit că își dorește să plece în Spania atunci când va crește, la fel ca sora sa mai mare.

Citește și: Cum arăta Thalia în tinerețe, când făcea primii pași în carieră. "La reina de nouvelle", între două "tinereți" spumoase

Santiago este fructul relației dintre Sebastián Rulli și Cecilia Galliano. Tânărul a avut deja probleme din cauza înălțimii sale. La doar 12 ani are 1.77 cm înălțime. Pe lângă colegii săi, tânărul este mult mai înalt.

În articolul

Fiul lui Sebastián Rulli a trecut prin momente rușinoase din cauza mamei sale. Ce s-a întâmplat cu Cecilia Galliano

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x