Fotografie din arhiva Thaliei. O adolescentă sclipitoare care a cucerit inimile oamenilor încă de tânără. Cum arăta când făcea primii pași în carieră

Publicat pe 27.01.2023 la 18:31 Actualizat pe 27.01.2023 la 19:05

Thalía, cunoscută ca "Regele Latinei" a muzicii, a început cariera sa încă din adolescență și a cucerit inimile fanilor din întreaga lume cu talentul său și carisma. Recent, o fotografie din arhiva personală a artistei a fost descoperită, arătând-o pe Thalía în tinerețe, încă în primii pași ai carierei sale.

Thalia

Getty

Fotografia, care a fost postată pe rețelele de socializare, o arată pe Thalía îmbrăcată într-o ținută albă, cu părul lung negru și cu șuvițe blonde, și cu un zâmbet larg pe chipul ei. Fanii și-au amintit cu nostalgie de anii când Thalia era o adolescentă sclipitoare și plină de viață, gata să înceapă călătoria sa în lumea muzicii.

Thalia, o adevărată stea încă din adolescență

Thalía și-a început cariera sa în muzică în anii '80, ca membru al formației mexicane "Timbiriche". A devenit apoi o artistă solo și a lansat mai multe albume de succes, precum "En éxtasis" și "Amor a la mexicana". Ea a câștigat mai multe premii și a fost nominalizată la Premiile Grammy Latino.

Thalía a devenit, de asemenea, o actriță talentată și a jucat în multe telenovelas populare din America Latină, precum "Maria Mercedes" și "Marimar". Ea a continuat să fie activă în muzică și televiziune și are o carieră de succes și astăzi.

Această fotografie din arhiva personală a Thaliei ne arată un moment din tinerețea sa și ne amintește cât de departe a venit artista și cât de mult a realizat în cariera sa. Este o amintire emoționantă pentru fanii ei și o inspirație pentru cei care își doresc să înceapă propria lor călătorie în lumea muzicii.

Citește și: Thalía a scos din cufărul cu amintiri o fotografie de sărbătoare. Cum arată rochia atipică pe care a îmbrăcat-o vedeta și ce mesaj a transmis

Celebritynetworth.com notează că artista are o avere netă de 60 de milioane de dolari. Trebuie remarcat faptul că o mare parte din averea ei netă este legată de soțul ei Tommy Mottola, a cărui avere netă este de peste 500 de milioane de dolari. Thalía este considerată de mulți drept cea mai de succes vedetă feminină latino de până acum.

Citește și: Thalia își demonstrează stilul impecabil printr-o apariție diafană pe rețelele de socializare. Artista strălucește pe final de an

În articolul

Fotografie din arhiva Thaliei. O adolescentă sclipitoare care a cucerit inimile oamenilor încă de tânără. Cum arăta când făcea primii pași în carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x