Fotografii inedite cu Hande Erçel și iubitul Hakan Sabancı într-o vacanță în Italia. Cum au fost surprinși cei doi

Publicat pe 02.11.2023 la 15:17 Actualizat pe 02.11.2023 la 10:42

Hande Erçel din Dragostea plutește în aer are succes atât pe plan personal cât și profesional. Recent, fanii și-au arătat așteptările pentru noul serial în care joacă rolul de protagonistă.

Hande Erçel poartă o rochie albă și zâmbește

fotografii inedite cu Hande Erçel și iubitul Hakan Sabancı într-o vacanță în Italia

Happy Channel

Hande Erçel și-a regăsit fericirea după despărțirea de colegul de platou din Dragostea plutește în aer. În prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul turc Hakan Sabancı. Cei doi au fost surprinși într-o vacanță romantică în Italia.

Fotografii inedite cu Hande Erçel și iubitul Hakan Sabanci într-o vacanță în Italia

Născută în 1993, a devenit una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia încă din 2014 de când a apărut pentru prima oară pe micile ecrane. Și-a construit o carieră de care în prezent este extrem de mândră, așa cum arată și pe rețelele sociale acolo unde postează cele mai inedite fotografii. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Încă poartă titlul de cea mai urmărită actriță din Turcia în social media. Recent și-a impresionat fanii cu noua producție Bambaşka Biri (Another One) – O altă persoană. A reușit să încânte audiența atât cu frumusețea cât și cu talentul său, iar recent a fost surprinsă alături de partenerul Hakan Sabancı într-o vacanță în Italia.

Citește și: Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții

Cei doi nu au ascuns momentele tandre pe care și le-au oferit unul altuia, fiind pregătiți să își continuie relația în văzut tuturor. Hande Erçel reușește să scoată la iveală o nouă personalitate în proiectul Bambaşka Biri. În 2021, aceasta a jucat rolul de protagonistă în Dragostea plutește în aer, serial care a devenit popular în lumea întreagă.

Alături de Burak Deniz apar încă o dată pe micile ecrane după o perioadă lungă de absență. Serialul spune povestea lui Kenan, un tânăr jurnalist și a avocatei Leyla. Încă o dată, Hande Erçel revine cu un serial dramatic în fața fanilor.

“Așteptăm nerăbdători cu entuziasm”, au scris fanii. Serialul va avea premier ape 11 septembrie, fiind printre cele mai așteptate producții turcești.

Hande Erçel, succes pe plan profesional și personal

Reușește să cucerească în mediul online și pe micile ecrane, iar pe plan personal trăiește o frumoasă relație de iubire. Viața faimoasei Hande Erçel se arată mai mult decât perfectă la momentul actual. Vedeta s-a arătat nerăbdătoare pe rețelele sociale, acolo unde și-a pregătit fanii pentru revenirea într-un nou proiect.

Citește și: Hande Erçel din Dragostea plutește în aer se află pe lista celor mai populare vedete din Turcia. Despre ce este vorba

“Mai este mai puțin de o zi până o voi întâlni pe Leyla.”, a scris vedeta din Turcia. Într-un interviu recent a mărturisit că filmările vor începe curând. Cuplul format alături de Burak Deniz a fost așteptat cu nerăbdare de fani.

Hande Erçel se află pe locul doi într-un top al celor mai populare actrițe din Turcia, urmată îndeaproape de faimoasa Demet Özdemir. A îmbrăcat o rochie neagră cu decolteu și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea.

“Mi-a fost dor”, a scris vedeta în dreptul descrierii. A publicat mai multe ipostaze în care apare cu un trandafir în mână, fără însă a-i arăta chipul partenerului său. Printre cei care au ținut să-i lase un comentariu s-a numărat și sora sa Gamze Erçel. Printre ținutele de gală, vedeta s-a îmbrăcat în haine lejere și a ieșit să se plimbe cu bicicleta.

În articolul

Fotografii inedite cu Hande Erçel și iubitul Hakan Sabancı într-o vacanță în Italia. Cum au fost surprinși cei doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x