Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții

Publicat pe 11.08.2023 la 19:00 Actualizat pe 11.08.2023 la 15:17

Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o cămașă albă

Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii

Happy Channel

Hande Erçel a început anul 2023 cu emoții pe plan profesional. Vedeta și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane în proiectul “İki Yabancı”. Aceasta va juca încă o dată rolul de protagonistă alături de Burak Deniz.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer”, emoționată de gestul unor copii

După finalizarea proiectului “Dragostea plutește în aer”, Hande Erçel a decis să ia o pauză de la luminile reflectoarelor și a ținut să-și petreacă timpul alături de cei dragi. A venit anul 2023, iar surprizele nu au întârziat să apară. Un dezastru și-a făcut apariția mai repede decât orice altă veste pozitivă. Astfel, două cutremure cu magnitudinea de 7.7 și 7.7 au avut loc în Turcia și Siria.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre alte celebrități, Hande Erçel a călătorit în Hande Erçel pentru a dat o mână de ajutor celor care au ținut să pregătească toate cele necesare pentru sinistrați. De asemenea, vedeta a dezvăluit că mediul online a fost propice pentru distribuirea mesajelor care au venit de pretutindeni. A donat atât separat, cât și alături de una dintre organizațiile prezent în spațiul public.

Citește și: Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”. Cu ce se implică actorii în ajutorarea victimelor afectate de cutremure

“Pentru ca frații noștri să aibă un adăpost deasupra capului, totul a fost ridicat în zonele lovite de cutremure. Puteți dona produse de ingiență și puteți spune ce vă trebuie sau vă lipsește.”, a fost declarația realizată de Hande Erçel. O altă apariție a sa a fost aplaudată de internauți. Alături de Burak Deniz, colegul său de platou a lansat încă o dată un strigăt de ajutor.

Vedeta din „Dragostea plutește în aer” a rămas impresionată de gestul unor copii către cei mari, fiind gata să-și exprime sentimentele în mediul online.

“Nu am avut ocazia să împărtășesc asta aseară din cauza prea multor accesări a filmulețului, dar am vrut să rămâneți cu mine. Mulți copii cu inimi mari, m-au sunat. Acea copilă, Yüsra, și-a sparg pușculița și a donat toți banii pe care i-a strâns. Ea fost găsită cu leucemie și a donat din banii alocați pentru tratament. Un alt copil în vârstă de 11 ani și-a donat alocație. Sărut mâinile părinților care v-au crescut, vă transmit dragostea. Aș fi vrut ca totul să nu se întâmple, știți.”, a scris Hande Erçel pe pagina personală de Twitter.

Sora faimoasei Hande Erçel, criticată în mediul online

Dacă sora sa celebră și alți actori turci au ținut să rămână în atenția publicului datorită actelor de caritate îndreptate către cei afectați de cutremure, Gamze Erçel a fost criticată în mediul online din cauza unei aprecieri pe Twitter. Aceasta s-a grăbit să cadă de acord cu o postare urcată pe rețelele sociale, iar internauții nu au întârziat să o taxeze.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” s-a lăsat fotografiată în propria casă. Vedeta uimește cu abdomenul său de invidiat

“Sirienii din Turcia iau toate donațiile și nu mai rămâne nimic pentru poporul nostru.”, s-a arătat scris în postare. Vedeta a ținut să aprecieze ideea, însă postarea automat s-a publicat astfel și pe pagina sa. Cei care îi îndrăgesc familia au luat această idee ca fiind una rasistă. Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent și-a uimit prietenii virtuali cu apariții surprinzătoare.

În articolul

Hande Erçel, emoționată de gestul unor copii. Prin ce a trecut recent vedeta și ce a făcut-o să-și schimbe părerea asupra vieții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x