Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla pe platourile de filmare când a acuzat dureri îngrozitoare

Publicat pe 08.07.2024 la 10:57 Actualizat pe 08.07.2024 la 11:48

A fost internat de urgență însă a reușit să ajungă înapoi în confortul propriei case. Gabriel Soto și-a ținut fanii la curent cu ceea ce s-a întâmplat.

actor pe scenă

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital

Getty Images

Gabriel Soto a fost internat de urgență după ce a acuzat dureri îngrozitoare în timp ce se afla pe platourile de filmare. Sâmbătă, 6 iulie, actorul urma să ofere o nouă reprezentație alături de Cecilia Galliano și ceilalți colegi.

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital

Recunoscut pentru mai multe telenovele de succes în care a jucat de-a lungul timpului rolul de protagonist, Gabriel Soto a fost diagnosticat cu insuficiență respiratorie parțială și hipertesiune arterială după ce a fost dus de urgență la spital. Acesta urma să ofere o nouă reprezentație a piese de teatru El precio de la fama.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Producătorul Gerardo Quiroz i-a anunțat pe toți de faptul că actorul se află în prezent în propria casă, acolo unde se odihnește pentru a nu mai întâmpina astfel de episoade nefaste, arată univision.com.

“Va fi în repaus până marți și atunci îi vor face alte invetigații.”, a declarat un jurnalist local. În prezent, actorul se află în afara oricărui pericol. Gabriel Soto nu a ieșit în mediul online la scurtă vreme, însă ulterior și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat în realitate. Totul s-a întâmplat cu doar câteva minute înainte ca opera El precio de la fama să fie prezentată publicului spectator.

Citește și: Irina Baeva va interpreta același rol pe care l-au avut în trecut Edith Gonzalez și Niurka. Gabriel Soto reacționează

“Venea aici cu Moises asistenul său. I s-a făcut foarte rău, adevărul e că era foarte rău. I-am spus nu, du-te la doctor.”, a declarat producătorul Gerardo Quiroz. Cu toții au crezut că medicii îi vor oferi alternative pentru a-i scădea presiunea, însă lucrurile s-au întâmplat cu totul altfel.

“Atunci trebuie să speri la Dumnezeu că va fi bine. S-a prezentat cu stări de vomă, puls instabil, hipertesiune arterială, presiunea era foarte crescută și insuficiență respiratorie. Au trebuit să-l ducă la spital și s-au anulat reprezentațiile de la sfârșitul săptămânii. Va rămâne sub observație și o să-i facă varii studii.”, a menționat producătorul.

Cum a reacționat Irina Baeva la vestea că partenerul Gabriel Soto a fost internat de urgență

Actrița de origine rusă a fost văzută ieșind din cadrul operei de teatru Aventurera, acolo unde joacă rolul principal. Întrebată de jurnaliști în legătură cu Gabriel Soto, aceasta nu a oferit nicio informație în acest sens. Totul s-a petrecut pe data de 6 iulie, sâmbătă.

Prezentatoarea Ana Maria Alvarado a publicat pe una dintre platformele de socializare faptul că a fost Irina Baeva cea care i-a fost alături lui Gabriel Soto. În ultimele săptămâni s-a zvonit faptul că cei doi îndrăgostiți ar fi rupt logodna, iar actorul s-ar afla în casa colegei și prietenei Cecilia Galliano. A fost însuși protagonistul din El precio de la fama cel care a mărturisit faptul că legătura cu colega de platou este strict una de amiciție care se întinde pe mai mulți ani.

Se pare că a fost Gerardo Quiroz, producătorul, cel care a pus la cale ideea ca actorul să fie surprins în casa faimoasei Cecilia Galliano. La scurt timp toată lumea a speculat că Irina Baeva și Gabriel Soto nu mai formează un cuplu de ceva timp.

În articolul

Gabriel Soto a ajuns de urgență la spital. Actorul se afla pe platourile de filmare când a acuzat dureri îngrozitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x