Gabriel Soto și Geraldine Gazan ar putea redeveni un cuplu. Au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau

Publicat pe 08.08.2024 la 19:57 Actualizat pe 08.08.2024 la 20:28

De ceva vreme se speculează faptul că faimoșii s-ar fi împăcat. Au fost surprinși împreună, zâmbind. Un apropiat al familiei a răspuns dacă acest lucru este posibil.

actori stau unul lângă celălalt

Gabriel Soto și Geraldine Gazan ar putea redeveni un cuplu

Getty Images

Gabriel Soto și Geraldine Bazan au fost surprinși îmbrățișați și zâmbind. În luna iunie, aceștia au luat parte la prima comuniune a fiicei Miranda.

Gabriel Soto și Geraldine Gazan ar putea redeveni un cuplu

Apropierea dintre actori a trezit speculații. Se spune că s-ar împăca, iar lucrurile au început să capete și mai mare amploare după despărțirea lui Gabriel Soto de Irina Baeva, arată univision.com. Rosalba Ortiz, mama lui Geraldine Bazan, a împărtășit dacă fiica sa și fostul ginere ar putea redeveni un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Formau o familie foarte frumoasă, dar eu cred că dacă Geraldine s-ar fi gândit să se împace nu ar fi divorțat de la bun început, ar fi așteptat ca el să-și trăiască aventura.”, a spus Rosalba Ortiz. De asemenea, a subliniat faptul că felul de a fi al fetei sale nu ar lăsat-o să se reîntoarcă alături de faimosul din telenovele.

Citește și: Irina Baeva reacționează la întâlnirea lui Gabriel Soto cu Geraldine Bazan. "Mereu vor fi împreună"

“Ea are demnitate și cum ea nu s-a căsătorit pentru bani și a muncit pentru ea, nu a cerut pensie, tot ce primește e pentru fiicele sale.”, a spus mama vedetei. Aceasta s-a aflat întotdeauna în centrul polemicilor cu Gabriel Soto și Irina Baeva.

“Mereu am spus că el este tatăl nepoatelor mele, îl respect și de asemenea a trăit lucruri triste.”, a menționat. De asemenea, a prezentat empatie față de situația mediatică pe care a trăit-o actrița din Rusia din cauza criticilor în privința piesei de teatru Aventurera.

“Solidaritatea mea. Și pentru toate femeile care au trăit asta. Pe fata asta s-o binecuvânteze Dumnezeu, să-i ofere o orientare bună în privința a ce o face fericită. Nimic altceva, asta vă pot spune.”, a menționat.

Geraldine Bazan surprinde cu un nou look. E comparată cu Jennifer Aniston

Actrița de origine mexicană s-a alăturat tendințelor și acum are un nou look. A optat pentru o tunsoare în stil fluture, stil favorit recent. Geraldine Bazan este pregătită să înceapă o nouă etapă în viața sa. Vedeta a împărtășit un filmuleț în care le arată fanilor care este noua sa tunsoare.

Actrița a menționat că în continuare este blondă pentru că așa este și personajul pe care îl interpretează în prezent. Cu toate acestea, a ținut să aibă o tunsoare tip fluture.

Are peste 5 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până în prezent peste 4 mii de fotografii și filmulețe. În cele mai recente dintre acestea apare cu o tunsoare nouă.

“Eu am vrut să schimbun pic nuanța, dar nu ne-au lăsat.”, a spus vedeta de telenovele. A jucat în Victoria și La mujer de Judas. În plus, a menționat că nu mai este nevoie să-și ardă părul și în prezent îl poate coafa mult mai simplu. În ceea ce-l privește pe cel care i-a aranjat părul, a menționat că astfel tenul vedetei este mult mai luminat.

“Nu știu câți ani ai, dar pari de 20”, “Îmi pare că semeni cu Jennifer Aniston”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor pe internet. Geraldine Bazan are o coafură still ani ’90.

În articolul

Gabriel Soto și Geraldine Gazan ar putea redeveni un cuplu. Au fost surprinși în timp ce se îmbrățișau

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 septembrie 2024. Gemenii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciclonul islandez a ajuns în România. Sunt anunţate ploi, furtuni şi temperaturi cu până la 15 grade mai mici
a1.ro
Cornel de la Insula Iubirii sezon 8, imagine emoționantă cu trei dintre copiii săi, în prima zi de școală. Cum a recționat Iustina
HelloTaste.ro
Marmeladă de ardei iuți, ideală pentru sosuri sau aperitive
Catine
Kate Middleton „a scăpat de cancer” după terminarea chimioterapiei. Prințesa de Wales a trecut prin 9 luni „grele”
useit.ro
Situație neobișnuită cu descoperirile științifice din ultimele decenii. Fenomenul care a surprins experții
as.ro
Dramă amoroasă pentru fiul milionarului român care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”! A „rupt” relaţia
MediCOOL
Semne ale afecțiunilor oculare. Ce poate indica o problemă de vedere
Spynews
Reacția neașteptată a soțului Marinei, după ce a aflat motivul crimei din Brăila! Bărbatul îndurerat a dezvăluit ce dorință are
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre avort, potrivit specialiștilor. Vezi cele mai comune întrebări
MediCOOL
Ce este astmul alergic: cauze, simptome și metode de tratament
HelloTaste
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
x