Irina Baeva reacționează la întâlnirea lui Gabriel Soto cu Geraldine Bazan. "Mereu vor fi împreună"

Publicat pe 21.09.2024 la 21:30 Actualizat pe 21.09.2024 la 20:39

Actrița de origine rusă nu a participat la prima comuniune a celei mai mici dintre fiicele lui Gabriel Soto. Cum a reacționat în cadrul evenimentului.

actori îmbrățișați

Irina Baeva reacționează la întâlnirea lui Gabriel Soto cu Geraldine Bazan

Profimedia Images

Geraldine Bazan și Gabriel Soto au celebrat prima comuniune a fiicei Alexa Miranda. Este mezina familiei, iar totul a fost despre ea de data aceasta. Evenimentul a avut loc pe 8 iunie 2024.

Irina Baeva reacționează la întâlnirea lui Gabriel Soto cu Geraldine Bazan

Mai multe fotografii de familie au apărut în mediul online, odată ce a avut loc ceremonia specifică. Actrița a fost cea care a publicat mai ipostazele, pe când Gabriel Soto s-a rezumat doar la o imagine cu fiica cea mică. La câteva zile distanță, Irina Baeva a confirmat faptul că nu a participat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu. A arătat foarte bine, frumoasă. I-am spus lui Gabriel că o felicit și că a arătat foarte frumos.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Sale el sol, arată univision.com. Actrița de origine rusă a fost întrebată legată de evenimentul care a avut loc și dacă a simțit gelozie atunci când i-a văzut pe cei doi parteneri din nou împreună.

Citește și: Emmanuel Palomares vorbește despre săruturile cu Irina Baeva, fosta iubită. Cum a reacționat Gabriel Soto când a aflat de colaborarea lor

“E de înțeles, cred că mereu trebuie să fie pus în față binele fetelor, ca ele să fie bine, să fie mulțumite. În primul rând sunt părinții lor, mereu o să fie împreună, sunt o familie și mereu o să fie. Nu există nicio problemă din această parte.”, a punctat Irina Baeva. Aceasta înțelege fațeta de părinte a lui Gabriel Soto, inclusiv a văzut cum acesta se înțelege cu fiicele sale.

“Îl văd constant cu fiicele sale când sunt acasă. Binînțeles, este ceva foarte frumos, suntem o familie care trăiește împreună în casă.”, a concluzionat. Irina Baeva este o actriță de origine rusă care în prezent este foarte cunoscută în Mexic. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt momente inedite petrecute alături de familie.

Biografia actriței Irina Baeva. Află detalii despre vedetă

Se numără printre actrițele de telenovele cele mai cunoscute la momentul actual. S-a născut pe 25 octombrie 1992 în Moscova și totuși în 2014 a devenit populară cu rolul Katia Ruiz în Muchacha Italiana Viene a casarse. A câștigat o reputație considerabilă în Mexic și ulterior a apărut în tot mai multe telenovele.

Citește și: Irina Baeva visează să aibă un copil cu Gabriel Soto, dar actorul nu pare dornic să devină din nou tată. Ce a declarat

A jucat în nenumărate telenovele alături de partenerul Gabriel Soto și se spune că l-a cucerit pe acesta atunci când era căsătorit. Ba mai mult, actorul și-ar fi înșelat soția de la acea vreme, actrița Geraldine Bazan. În prezent, Gabriel Soto și Irina Baeva formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea telenovelelor.

Printre producțiile celebre în care a jucat Irina Baeva se numără Vino el amor în 2016, acolo unde l-a și cunoscut pe Gabriel Soto. Producția a fost finalizată un an mai târziu. A mai făcut parte din proiectul El Dragon: Return of a warrior în 2019 împreună cu Sebastian Rulli și Renata Notni. Telenovela nadie como tu din 2023 a adus-o aproape de actori precum Eduardo Santamarina, Brandon Peniche sau Karla Esquivel.

La historia de Juana este cea mai nouă producție care a adus-o pe vedetă în fața fanilor. A avut premiera pe 3 iunie 2024.

În articolul

Irina Baeva reacționează la întâlnirea lui Gabriel Soto cu Geraldine Bazan. "Mereu vor fi împreună"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM anunţă furtuni puternice în Bucureşti. Când va fi lovită Capitala de vremea extremă, cu risc de inundaţii
a1.ro
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express acum 10 ani
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Imagini rare cu fiicele milionarei de 75 de ani care arată ca o adolescentă. „Ați adus atât de multă dragoste în viața mea!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x