Gabriel Soto și Irina Baeva au amânat nunta. Martha Julia reacționează în vederea ultimelor evenimente

Publicat pe 12.08.2022 la 14:50 Actualizat pe 12.08.2022 la 15:28

Martha Julia vorbește despre Gabriel Soto și Irina Baeva. Ce spune vedeta despre ultimele evenimemte, dar și despre prezența actorului în noua sa telenovelă.

Martha Julia poartă o rochie albă de gală și are părul prins în coadă

Martha Julia vorbește despre relația lui Gabriel Soto cu Irina Baeva

Profimedia Images

Martha Julia a vorbit recent despre amânarea nunții lui Gabriel Soto cu Irina Baeva. Din cauza problemelor întâmpinate între Rusia și Ucraina, actorii au decis ca evenimentul să nu mai aibă loc anul acesta. De asemenea, aceasta a subliniat faptul că Aracely Arámbula se simte “specială” dat fiind faptul că este protagonistă în telenovela “La madrastra”.

Gabriel Soto și Irina Baeva au amânat nunta, iar Martha Julia vorbește despre cel mai așteptat subiect

În ciuda faptului că relația dintre Martha Julia și Gabriel Soto a luat sfârșit acum 18 ani, actrița este întrebată în continuare ce părere are despre anumite evenimente din viața fostului partener. Jurnaliștii au readus la viață idila celor doi, asta pentru că actorul joacă în aceeași telenovelă cu fosta sa iubită. “La madrastra” este producția care îi va readuce în fața fanilor.

“După mai mulți ani, acum drumurile noastre se întâlnesc din nou. Adevărul este că e frumos să lucrezi cu cineva pentru care ai sentimente puternice și mai ales cu cineva care are un caracter aparte.”, a spus vedeta pentru “Sale el sol”, potrivit Univision.com. Martha Julia a subliniat faptul că îi poartă un respect deosebit lui Gabriel Soto. În data de 9 august, vedeta a oferit noi declarații legate de fostul partener.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“M-ați întrebat toată viața de el, acum nu mai vreau să spun nimic. Niciodată nu voi spune nimic legat de acest subiet. Totul are legătură cu proiectele mele.”, a transmis vedeta. Gabriel Soto și Irina Baeva și-au amânat nunta până în 2023 din cauza conflictului între Rusia și Ucraina.

Motivul este de înțeles, asta pentru că familia actriței se află încă în Rusia, țara sa natală. Aceștia nu pot călători la momentul actual în Mexic, acolo unde va avea loc marele eveniment.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez și fiica Kailey își petrec vacanța în Madrid. William Levy și-a mutat reședința chiar în capitala Spaniei

“Ea a vorbit cu tatăl ei care i-a spus că abia peste un an se vor aranja lucrurile și vor putea să iasă din țară.”, a transmis Gabriel Soto pe 30 iulie 2022. Planurile de nuntă se vor relua în vara anului 2023, atunci când actorul își va termina proiectului “Los caminos del amor”.

Martha Julia a vorbit despre Aracely Arámbula, altă fostă parteneră a lui Gabriel Soto

Telenovela “La madrastra” îi aduce împreună pe Gabriel Soto, Martha Julia și Aracely Arámbula. Celebrul actor a avut o relație de iubire cu ambele vedete.

“Eu sunt la al doilea proiect cu Aracely și adevărul e că este o colegă minunată. Sunt norocoasă.”, a spus Martha Julia. Aceasta a subliniat faptul că fosta parteneră a lui Gabriel Soto își cunoaște meritele, însă nu abuzează de acestea pe platourile de filmare.

Citește și: 8 actori de telenovele ai căror nepoți le seamănă leit. Care dintre aceștia au urmat aceeași carieră artistică

“Mereu am spus să nu se facă atâta caz. E o colegă excelentă, petrecem timpul minunat pe platourile de filmare, râdem, glumim, ne distrăm.”, a spus aceasta. Gabriel Soto și Aracely Arambula s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “Las Vías Del Amor” în 2002 și de atunci s-au îndrăgostit unul de celălalt. Cu toate acestea, relația lor a fost de scurtă durată și cei doi au pornit-o pe drumuri separate.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva au amânat nunta. Martha Julia reacționează în vederea ultimelor evenimente

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x