Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023. Cei doi formează în continuare un cuplu

Publicat pe 27.02.2023 la 11:55 Actualizat pe 27.02.2023 la 12:26

Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023. Cei doi formează în continuare un cuplu, în ciuda speculațiilor apărute tot mai des în presă.

Gabriel Soto și Irina Baeva stau îmbrățișați pe covorul roșu

Gabriel Soto și Irina Baeva în cadrul Premiilor Lo Nuestro

Getty Images

După o lungă perioadă în care au declarat că formează în continuare un cuplu, însă speculațiile nu au dispărut din presă, iată că acum Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună pe covorul roșu în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023.

Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023

În cea de-a 35-a ediție a Premiilor Lo Nuestro au participat celebrități de seamă. Au defilat pe covorul roșu și au reușit să-și prezinte separat ținutele alese. Printre cei mai urmăriți actori au fost Gabriel Soto și Irina Baeva. După ce o lungă perioadă de timp s-a zvonit că ar fi fost vorba despre o despărțire, iată că îndrăgostiții au avut ocazia să demonstreze că nimic nu s-a schimbat în relația lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-au arătat iubirea în văzul lumii și au impresionat cu ținutele alese. Irina Baeva a zâmbit de fiecare dată când partenerul său i-a oferit un sărut sau a strâns-o în brațe, iar comentariile din mediul online nu au întârziat să apară. Îmbrăcată într-o rochie roșu scurtă, cu decolteul la vedere, actrița din Rusia și-a arătat formele de invidiat. Detaliul care a reușit să atragă atenția a fost jartierul pe care l-a purtat pe piciorul stâng.

Citește și: Irina Baeva reacționează în fața presupusei relații dintre Gabriel Soto și Sara Corrales. Ce a declarat vedeta din Rusia

Gabriel Soto pe de altă parte a optat pentru un costum închis la culoare. În ceea ce-l privește, detaliul său a fost reprezentat de sacoul strălucitor pe care și l-a ales. A purtat de asemenea o broșă în formă de cruce. Nu doar că au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe covoruș roșu, dar Irina Baeva s-a numărat printre prezentatoarele acestei ediții a Premiilor Lo Nuestro. Actorul a prezentat ediția specială Noche de Estrellas alături de Pamela Silva și Michelle Galván. Cu toate că au demonstrat faptul că formează în continuare un cuplu, nimeni nu știe ce se întâmplă în prezent cu nunta dintre ei.

Ce se întâmplă cu nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva

La mai bine de trei ani de la logodnă, Gabriel Soto și Irina Baeva și-au transformat relația într-un izvor de speculații legate de separare. După cum s-a zvonit, cei doi au continuat să apară împreună datorită proiectelor profesionale pe care le realizează. Deși mulți au vrut să știe care este data exactă a nunții, rusoaica a subliniat că acest lucru nu poate fi stabilit până ce războiul nu se va fi terminat.

Citește și: Gabriel Soto își petrece sărbătorile alături de Irina Baeva și cele două fiice. Actorul a confirmat vestea

Într-o discuție cu Paul Stanley din cadrul publicației Hoy, Irina Baeva a vorbit pe marginea acestui subiect: “Uite, nu e nicio scuză. Eu sunt rusoaică și din păcate țara mea se află într-o situație puțin complicată în aceste momente pentru ca familia mea să poată călători pentru nuntă.”

În mijlocul zvonurilor legate de separare, s-a zvonit că Gabriel Soto ar avea o relație cu Sara Corrales, actrița cu care a împărțit platourile de filmare pentru telenovela “Mi camino es amarte”. Nu doar o dată, cei doi au specificat faptul că relația dintre ei este una strict colegială, fără nicio implicație sentimentală.

“Suntem colegi de telenovelă și ne înțelegem bine cu toții. Am avut o chimie cu toții și au apărut zvonuri dintr-un video în care apărem dansând, dar n-are nicio legătură.”, a transmis actorul.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva au apărut împreună în cadrul Premiilor Lo Nuestro 2023. Cei doi formează în continuare un cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x