Gabriel Soto și Irina Baeva își amână căsnicia. Care este motivul real al deciziei

Publicat pe 10.11.2021 la 13:28 Actualizat pe 10.11.2021 la 14:06

După ce Irina Baeva a făcut primele declarații legate de căsnicia cu Gabriel Soto, iată că acum cei doi mărturisesc faptul că evenimentul va fi amânat. Care este motivul real al deciziei și când va avea loc nunta.

Gabriel Soto poartă un costum alb, iar Irina Baeva unul negru

Gabriel Soto și Irina Baeva în cadrul celei de-a 33-a ediție a Premiilor Lo Nuestro din cadrul Univision

Getty Images

Gabriel Soto și Irina Baeva formează unul dintre cele mai apreciate cupluri la momentul actual, iar fanii așteaptă cu nerăbdare data nunții.

După ce frumoasa actriță a oferit câteva detalii legate de marele eveniment, dar și despre rochia pe care o va purta în ziua respectivă, iată că acum lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva se mână, iar cei doi au vorbit despre motivele care stau în spatele deciziei.

Cu toate că fanii și-ar fi dorit să-i vadă pe cei doi mai repede la altar, iată că pandemia a intervenit și în cazul acestui eveniment important.

Gabriel Soto și Irina Baeva își amână căsnicia

Visul frumoasei actrițe de a-i spune “Da” celebrului Gabriel Soto va fi amânat, căci mai multe motive au intervenit în decizia celor doi de a-și uni destinele pentru totdeauna.

Astfel, în ciudat faptului că îndrăgostiții își aveau plănuit evenimentul chiar anul acesta, nunta va trebui să mai aștepte. Se pare că cel mai important motiv este pandemia de COVID-19 care îi oprește pe părinții artistei să participe la eveniment din cauza numărului mare de cazuri.

Din cauza lipsei ființelor dragi ale miresei, dar și rolul pe care Gabriel Soto îl interpretează în cea mai nouă telenovelă a producătoarei Angelii Nesma, motivele amânării ceremoniei se multiplică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După declarațiile făcute de Irina Baeva în legătură cu căsnicia, a venit rândul lui Gabriel Soto să vorbească despre cel mai important moment din viața lui, dar și despre telenovela în care joacă alături de partenera lui de viață.

“Este excelent să lucrez alături de ea, nu doar că suntem mereu împreună, dar suntem pe aceeași lungime de undă și mă bucură acest lucru. Dacă nu am lucra amândoi la aceeași telenovelă, ne-am vedea foarte rar, dar așa avem timp să vorbim și să fim alături unul de altul.”, a declarat actorul.

Gabriel Soto spune că își repetă replicile acasă, alături de partenera sa, astfel că atunci când ajunge pe platourile de filmare este mult mai încrezător în forțele proprii.

“Trebuie să știi să-ți separi viața personală de cea profesională. Nu ar fi corect să aducem problemele de acasă pe platourile de filmare. Până la urmă, trebuie să știți să împarți aceste două lumi.”, a spus Gabriel Soto.

Gabriel Soto, despre relația cu Irina Baeva

Cât despre nuntă, faimosul actor mărturisește că avea o dată stabilită cu Irina Baeva, însă din cauza proiectului în care amândoi sunt implicați la momentul actual, evenimentul s-a amânat.

“În Rusia situația din cauza pandemiei este destul de complicată și evident că ne dorim ca familia Irinei să fie alături de noi.”, a mărturisit Gabriel Soto.

Actorul a oferit un detaliu pe care fanii îl așteptau cu nerăbdare și anume, locația în care nunta va avea loc. Conform spuselor lui Gabriel Soto, evenimentul se va desfășura în Mexic, dar nu în oraș.

“Din cauza pandemiei, trebuie să ne limităm la a face o nuntă restrânsă cu cele mai dragi ființe și cei mai buni prieteni. Deja avem o listă în minte.”, a spus acesta.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva își amână căsnicia. Care este motivul real al deciziei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x