Gabriel Soto și Irina Baeva “se ceartă” pe platourile de filmare. Care este motivul disputelor celor doi îndrăgostiți

Publicat pe 04.02.2022 la 10:52 Actualizat pe 04.02.2022 la 11:20

Gabriel Soto și Irina Baeva joacă pentru a treia oară împreună în aceeași telenovelă. Cei doi îndrăgostiți “se ceartă” pe platourile de filmare, iar actorul a decis să vorbească despre motivul real al disputelor.

Gabriel Soto este îmbrăcat în negru și se ține de mână cu Irina Baeva care poartă o rochie scurtă și are părul desprins

Gabriel Soto și Irina Baeva “se ceartă” pe platourile de filmare

Profimedia Images

Gabriel Soto și Irina Baeva joacă pentru a treia oară într-o producție televizată, însă de această data “se ceartă” așa cum nu au mai făcut-o până acum. Celebrul actor a vorbit pentru prima oară despre acest subiect și a dorit să elimine orice sursă apărută până acum în mediul online.

„Amor dividido” este producția în care cei doi îndrăgostiți pot fi urmăriți pe micile ecrane. Cei doi continuă să-și strige dragostea în mediul online.

Gabriel Soto și Irina Baeva “se ceartă” pe platourile de filmare

Gabriel Soto a luat decizia de a povesti jurnaliștilor cum se înțelege cu logodnica sa Irina Baeva pe platourile de filmare. Cei doi lucrează împreună în cadrul producției “Amor dividido” și trec prin situații nemaiîntâlnite până în prezent.

Telenovela va fi difuzată de la începutul acestui an în Mexic și îi va avea ca protagoniști pe Gabriel Soto și Irina Baeva. Pentru prima oară, cei doi au putut fi urmăriți în telenovela “Vino el amor”, în 2016, atunci când nu știa nimeni despre povestea lor de dragoste. Acum, cu planuri de nuntă și o logodnă ce pare fi mai solidă ca niciodată, Gabriel Soto și Irina Baeva au parte de “certuri” în cadrul telenovelei “Amor dividido”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iubirea pe care și-o poartă în serial nu este aceeași cu cea din viața reală, asta pentru că între Gabriel Soto și Irina Baeva nu a intervenit până acum nicio neînțelegere majoră care să îi facă să dea înapoi de la planurile de viitor. “Max Stewart” și “Debra Puig”, personajele celor doi, au parte doar de certuri și se confruntă cu probleme care în viața reală nu sunt întâmpinate.

“Chiar din primul episod personajele noastre intră în multe conflicte și a fost chiar distractiv să jucăm astfel.”, a declarat Gabriel Soto pentru El Universal, conform Univision.com. Actorul a mărturisit că “certurile” de pe platourile de filmare cu Irina Baeva au reprezentat o provocare.

Gabriel Soto vorbește despre parcursul profesional

“Suntem pe set și ne supărăm și țipăm, iar apoi ne îmbrățișăm și ne pupăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.”, a mărturisit Gabriel Soto. În ciuda certurile pe care personajele le au de trecut, actorul spune că relația merge mai departe.

Pe rețelele de socializare, Gabriel Soto și Irina Baeva apar în bucătărie, acolo unde frumoasa vedetă a gătit pentru logodnicul ei. Actorul se bucură la momentul actual de cea de-a treia telenovelă în care joacă rol de protagonist. Din 2019, acesta a participat în cadrul “Amor dividido”, “Te acuerdas de mi”, “Soltero Con Hijas”.

“Nu e vorba că m-am obișnuit să joc rolul de protagonist, însă este parte din ceea ce reprezint ca și artist.”, a mărturisit Gabriel Soto. Actorul mărturisește că un rol principal nu este ușor de jucat, asta pentru că nu trebuie să lipsească anumite ingrediente pentru ca totul să meargă fără greșeală.

“Îți trebuie multă disciplină, trebuie să lucrezi între 12 și 14 ore. Este ceea ce iubesc cel mai mult în această artă.”, a declarat actorul. Nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva va avea loc în 2022, asta după ce îndrăgostiții vor termina de filmat pentru noua telenovelă.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva “se ceartă” pe platourile de filmare. Care este motivul disputelor celor doi îndrăgostiți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x