Gabriel Soto ȘI Irina Baeva vor juca împreună într-o nouă telenovelă. Cei doi formează un cuplu și în viața reală

Publicat pe 26.10.2021 la 14:26 Actualizat pe 26.10.2021 la 15:02

Pentru a treia oară de când formează un cuplu, Gabriel Soto și Irina Baeva vor ajunge împreună pe platourile de filmare. Cei doi vor juca într-o nouă telenovelă.

Gabriel Soto este îmbrăcat cu blugi albaștri închiși, iar Irina Baeva poartă o rochie scurtă și are părul desprins

Gabriel Soto și Irina Baeva în Central Park, Manhattan

Profimedia

Gabriel Soto și Irina Baeva formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul internațional. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, acolo unde se vor întoarce din nou împreună pentru filmările unei noi producții, “Allá te espero”.

După ce au jucat în „Vino el amor”, 2016 și “Soltero con hijas”, 2019, cei doi îndrăgostiți au decis că vor să-și încânte din nou fanii cu o nouă apariție spectaculoasă.

Actorul de 46 de ani va fi protagonistul celei mai noi producții, însă va fi sub atenta îndrumare a producătoarei Angelli Nesma, cea care este în spatele telenovelei.

Gabriel Soto ȘI Irina Baeva vor juca împreună într-o nouă telenovelă

Între Gabriel Soto și producătoarea Angelii Nesma este o relație strict profesională extrem de bună, care s-a închegat în timp din anul 1997, atunci când femeia i-a oferit prima șansă ca și actor.

Personajul pe care îl va interpreta Gabriel Soto este destul de controversat. Acesta trebuie să se obișnuiască cu viața în Mexic, asta după ce toată viața a locuit în SUA. Astfel, actorul are multe provocări de trecut și multe șanse de oferit publicului telespectator.

Nu doar Gabriel Soto este cap de afiș în această nouă telenovelă, ci și Eva Cedeño și Andrés Palacios, cei cu care va intra într-un triunghi amoros chiar în noua producție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Irina Baeva se numără și ea printre actrițele distribuite în această producție, fiind iubita din viața reală a lui Gabriel Soto. Chiar dacă are doar 28 de ani, frumoasa femeie a reușit să câștige simpatia publicului datorită rolurilor pe care le-a interpretat în producții de succes.

În prima telenovelă în care a jucat alături de Gabriel Soto, aceasta l-a cucerit pe bărbat și deși acesta era însurat la vremea aceea, a renunțat la orice pentru a-și îndeplini dorința.

Gabriel Soto și Irina Baeva formează un cuplu

Chiar dacă joacă alături de iubitul ei, Irina Baeva va avea un rol secundar, despre care nu se știu la momentul actual foarte multe informații. Actrița reușește să se înțeleagă perfect cu fiicele lui Gabriel Soto, asta demonstrând faptul că iubirea ce i-o poartă actorului este departe de a se fi încheiat.

Cei doi s-au logodit la începutul anului acesta și au demonstrat că diferența de vârstă este doar un mit, iar iubirea este tot ceea ce contează într-o relație. Astfe, logodna lor a venit ca un plus în relație, iar anunțul legat de căsătorie va veni în curând din partea lor.

Recent, Gabriel Soto i-a făcut o declarație de dragoste iubitei lui, mesaj care a emoționat o lume întreagă.

"Tu, femeia mea, care în fiecare zi mă susții și ești alături de mine. Tu mă faci să văd lumina în fiecare zi și mă înconjori cu frumusețea ta. Pentru tot îți doresc un fericit La Mulți ani!", a scris Gabriel Soto.

Gabriel Soto are 46 de ani de ani și o întreagă carieră la picioare, însă tot ceea ce își dorește mai mult este să fie alături de fiicele sale și de iubita Irina Baeva. Cei doi au reușit împreună să le organizele celor două copile o zi de naștere așa cum au visat-o.

Din fosta căsătorie, Gabriel Soto are două fetițe, Elisa Marie Soto și Alexa Miranda Soto pe care le iubește enorm și cu care apare de cele mai multe ori pe rețelele de socializare.

Filmările pentru telenovela “Allá te espero” ar trebui să înceapă curând, având în vedere că premiera producției este setată pentru începutul anului viitor.

În articolul

Gabriel Soto ȘI Irina Baeva vor juca împreună într-o nouă telenovelă. Cei doi formează un cuplu și în viața reală

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
„Va sosi momentul meu!” Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela s-a prăbuşit emoţional
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x