Gabriel Soto și-a serbat ziua de naștere. Cine i-a fost alături celebrului actor

Publicat pe 19.04.2022 la 15:11 Actualizat pe 19.04.2022 la 15:55

Gabriel Soto și-a sărbătorit cea de-a 47-a zi de naștere și a postat câteva imagini în mediul online. Cine i-a fost alături celebrului actor și ce mesaje emoționante a primit din partea fanilor.

Gabriel Soto poartă un sacou alb, iar Irina Baeva unul negru. Actrița se uită în ochii iubitului ei

Gabriel Soto și Irina Baeva în cadrul celei de-a 33-a ediție a Premiilor Lo Nuestro din cadrul Univision

Getty Images

Gabriel Soto și-a sărbătorit de curând ziua de naștere, iar fotografiile din cadrul evenimentului au ajuns rapid în mediul online. Cele mai dragi persoane i-au fost alături celebrului actor într-una dintre cele mai importante zile din viața sa.

Cele mai emoționante cuvinte au fost lăsate chiar de către logodnica sa, frumoasa Irina Baeva. Atât pozele, cât și mesajul au reușit să atragă internauții.

Gabriel Soto și-a serbat ziua de naștere alături de Irina Baeva

Pentru Gabriel Soto anul 2022 a fost unul plin de surprize pe toate planurile. A reușit să-și atragă din nou fanii de partea sa cu rolul din telenovela Amor Divido, iar pe plan personal urmează să se căsătorească în vara anului viitor. Ceea ce până acum păreau planuri bine puse la punct, iată că acum pandemia și filmările au intervenit între cei doi îndrăgostiți.

Într-o perioadă atât de încărcată, Gabriel Soto a găsit totuși timp pentru a se bucura de cei dragi chiar de ziua lui de naștere. La cei 47 de ani, actorul a ținut să le aibă alături pe fetițele sale, Elissa Marie și Alexa Miranda, dar și pe logodnica Irina Baeva. Împreună au petrecut clipe de neuitat, iar imaginile au ajuns rapid virale pe rețelele sociale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-o cameră de hotel au fost aduse 47 de baloane gri și albastre, motivul suspiciunilor internauților. După ce au văzut fotografiile, aceștia și-au imagina că îndrăgostiții anunță venirea pe lume a primului lor copil. Cu toate acestea, actorul a lămurit la scurt timp această polemică. Chiar de ziua sa de naștere, Gabriel Soto a ținut să mulțumească tuturor celor care i-au fost alături de-a lungul timpului și l-au ajutat să ajungă unul dintre cei mai apreciați actori.

Citește și: Cine este Birand Tunca, actorul din "Vis de iubire". Tot ce nu știai despre vedetă

“Nu aș putea să fiu mai fericit și mulțumit pentru această viață. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje. Vă mulțumesc din suflet pentru afecțiune, m-am simțit foarte iubit și răsfățat.”, a scris Gabriel Soto.

Irina Baeva i-a lăsat lui Gabriel Soto un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere

Chiar de ziua sa de naștere, Irina Baeva i-a lăsat un mesaj emoționant lui Gabriel Soto. Petrecerea organizată pentru el a reușit să-i surprindă pe toți.

“La mulți ani, Gabriel Soto! Ieri, azi și mereu sărbătorim viața ta, acest petic de lumină, luptător al vieții, al dragoste și al tuturor celor ce ne înconjoară. Știm că frumusețea ta exterioară nu o poate egala pe cea interioară. Sper să fii mereu fericit, să umpli lumea cu energie și toate visele să-ți devină realitate. Te iubesc!”, i-a transmis frumoasa actriță iubitului ei.

Citește și: Gabriela Spanic și-a etalat noul abdomen. Artista s-a lăsat pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție chirurgicală

Nunta dintre Gabriel Soto și Irina Baeva se apropie cu pași rapizi, iar fanii așteaptă cu nerăbdare data exactă a evenimentului. La momentul actual, cei doi sunt implicați în proiecte profesionale care reușesc să-i țină mai ocupați ca niciodată.

“Trebuie să vorbim despre temă, vom avea și un traducător, sunt atâtea detalii de pus la punct. Nu trebuie să confundăm nunțile din Mexic cu cele din Rusia. Meniul va cuprinde mâncare specifică ambelor locuri.”, a declarat vedeta, conform Mx.hola.com.

În articolul

Gabriel Soto și-a serbat ziua de naștere. Cine i-a fost alături celebrului actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x