Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba

Publicat pe 09.03.2023 la 13:11 Actualizat pe 10.03.2023 la 09:09

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba.

Gabriela Spanic poartă părul scurt, ruj roșu și zâmbește

Gabriela Spanic a jucat dublu rol în telenovela "la Usurpadora"

Profimedia Images

Gabriela Spanic se numără printre cele mai apreciate vedete de telenovele. “La Usurpadora” a fost producția care i-a adus succesul internațional, iar următoarele roluri au reușit să confirme faptul că își merită locul în lumea actorilor de succes. Continuă să fie o prezență inedită atât în mediul online cât și pe micile ecrane.

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani

Menționată în telenovela braziliană Vai na fé de către actrița Renata Sorrah în personajul Wilma, Gabriela Spanic a ținut să-i mulțumească acesteia chiar pe pagina sa personală de Instagram. Postarea a avut peste 20 de mii de aprecieri, iar Rosane Svartman a fost cea care a mărturisit că o colaborare între cele două vedete ar fi “un vis”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Asta a fost când mi-am încercat cariera în Mexic. Rolul era al meu. Dar usurpatoarea aceea de Gabriela Spanic mi l-a luat.”, a fost replica Wilmei într-o conversație cu Vitinho ( Luis Lobianco). Din 2023, telenovela “La Usurpadora” este disponibilă și în Brazilia. Renata Sorrah a ținut să-i transmită un mesaj direct faimoasei Gabriela Spanic, asta după ce vedeta i-a mulțumit direct într-un mesaj postat în mediul online.

Citește și: Gabriela Spanic a îmbrăcat o salopeta neagră și s-a lăsat fotografiată alături de o ființă dragă. Vedeta strălucește la 49 de ani

“Bună, Gabriela, Gabi, ce bucurie că mi-ai dat mesaj, a fost așa frumos, plin de afecțiune cu atât de mult umor. Toată lumea l-a îndrăgit. Sper ca într-o zi să putem lucra împreună. Te-ai gândit cât de minunat ar fi? Haide să încercăm și să facem ceva împreună. Vreau să-și urez tot ce este mai bun, în viața personală, în cea profesională, totul și vreau să-ți spun că sunt cel mai mare fan al tău.”, a menționat actrița celebră.

La 49 de ani, Gabriela Spanic reușește în continuare să impresioneze cu fizicul său de invidiat. A îmbrăcat o rochie neagră, transparentă și s-a lăsat fotografiată de profesioniști. Puține femei ar putea purta însă ținuta pe care actrița și-a ales-o.

Câți frați are Gabriela Spanic și cum se înțelege cu aceștia

Este una dintre actrițele din Venezuela cu cea mai mare recunoaștere internațională. Gabriela Spanic a avut întotdeauna o relație apropiată cu familia sa, deși s-a arătat distantă față de sora sa geamănă, Daniela Spanic. Familia i-a fost întotdeauna alături, încă de la începuturile carierei sale de model, dar și incursiunii în lumea actoriei.

Citește și: Gabriela Spanic, actrița din La Usurpadora, apariție îndrăzneață, cu un decolteu neîncăpător. Vedeta și-a etalat bustul generos ca la 20 de ani

Gabriela Spanic are o soră mai mică pe nume Patricia Spanic și un frate pe nume Antonio Spanic. Cei doi s-au aflat întotdeauna departe de luminile reflectoarelor. Cea care a cunoscut însă faima a fost Daniela Spanic, sora geamănă a faimoasei actrițe. Este îndrăgită atât în Venezuela cât și în America Latină. În 2007, Daniela Spanic s-a căsătorit cu Ademar Nahum și din această relație a rezultat unica fiică, Katalina Nahum Spanic.

Cu toate acestea, Gabriela Spanic și-a atenționat sora de pericolele la care se poate expune în acest fel. De atunci, certurile între cele două au fost nenumărate. Relația lor a început să se îmbunătățească în 2017, atunci când Daniela Spanic a divorțat de soțul său. Aceasta a suferit un atac cerebral în timp ce era însărcinată.

În articolul

Gabriela Spanic a îmbrăcat o rochie transparentă la 49 de ani. Cum arată ținuta pe care puține femei o pot proba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Doliu în lumea milionarilor din România! Un afacerist celebru, inclus în topul Forbes, s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani / FOTO
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x