Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă. Daniela Spanic a purtat o ținută asemănătoare cu protagonista din “La Usurpadora”

Publicat pe 01.01.2024 la 15:04 Actualizat pe 01.01.2024 la 12:37

Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă. Daniela Spanic a purtat o ținută asemănătoare cu protagonista din “La Usurpadora”.

Gabriela Spanic poartă o bluză albastră, are părul scurt, tuns bob și ruj roșu

Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă

Profimedia Images

Familia îndrăgitei actrițe Gabriela Spanic trece în prezent prin momente de suspans. După ce viața surorii sale a fost încă o dată pusă în pericol, protagonista din “La Usurpadora” a decis să-și facă dreptate și a postat un mesaj inedit în mediul online. Nu este prima dată când Daniela Spanic trece prin astfel de momente.

Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă, Daniela

Gabriela și Daniela Spanic sunt cele două vedete născute în Venezuela, cunoscute în lumea întreagă. Dacă despre prima se știe faptul că a jucat rolul de protagonistă în “La Usurpadora”, despre cea de-a doua sunt foarte puține detalii lăsate în mediul online. A încercat și meseria de actriță, iar în 2002 a jucat în telenovela “La duda”. Cele două sunt născute în luna decembrie și sunt cunoscute de publicul ce îndrăgește telenovelele mexicane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă Gabriela Spanic pare să fi avut o viață ușoară de-a lungul timpului, sora sa geamănă nu se poate mândri cu același lucru. Atunci când era însărcinată în cinci luni a avut loc un atac asupra vieții sale. Deși a stat în comă o bună perioadă de timp, bebelușul pe care îl avea în burtică nu a fost afectat. Acum Katalina împlinește 15 ani. Încă o dată după acest eveniment, viața Danielei Spanic a fost pusă în pericol atunci când un bărbat a încercat să o atace pe străzile din Mexic. Gabriela Spanic a încercat întotdeauna să fie alături de sora sa geamănă, iar acum vedeta a postat un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: Bárbara Mori este cunoscută pentru rolul din “Rubi”, însă puțini știu că sora sa Kenya a fost de asemenea actriță. Cum arată familia întregită a vedetei

“În cazul ultimului atac asupra actriței și prezentatoarei Daniela Spanic, gemenele Daniela și Gabriela Spanic au fost ținta atacurilor și comentariilor nepotrivite din cauza situației familiale prin care trec în prezent. Din aceasta cauză, familia Spanic Utrera va oferi informații oficiale în cadrul unei conferințe de presă.”, se arată în mesajul lăsate de Gabriela Spanic pe internet.

Daniela Spanic a fost ținta atacurilor de-a lungul timpului

Gabriela Spanic s-a arătat întotdeauna ca fiind singurul sprijin pentru sora sa Daniela. În 2010, cea din urmă a suferit din cauza unui atac surprinzător asupra sa. A fost otrăvită și cea care a fost găsită vinovată a fost chiar asistenta actriței, Marcia Fernández. Cu toate acestea, femeia a fost eliberată la scurt timp din cauza probelor insuficiente. Cât despre Ademar Nahúm, fostul soț al actriței Daniela Spanic, acesta a declarat în repetate rânduri că surorile ar avea nevoie de ajutor psihologic și că trăiesc de asemenea din scandaluri.

Citește și: Diletta Leotta, cu decolteu amplu pe terenul de fotbal. Cum și-a făcut apariția jurnalista în fața tuturor

“Eu nu sunt așa cum spune domnul, că mi-ar lipsi ajutor psihologic, că trăiesc din scandaluri. Totul este o minciună, eu și sora mea ne-am săturat.”, a declarat Gabriela Spanic, potrivit Milenio.com. Cât despre Daniela Spanic, aceasta spune că încercările de asasinat împotriva sa nu sunt o glumă, iar toate comentariile lăsate pe internet nu ar trebui luate în seamă.

Fostul soț al faimoasei Daniela Spanic mărturisește că în realitate, aceasta nu a fost atacată în mod premeditat, așa cum s-a vehiculat până în prezent. Gabriela Spanic are peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde rămâne întotdeauna într-o manieră activă.

În articolul

Gabriela Spanic a postat o fotografie rară cu sora sa geamănă. Daniela Spanic a purtat o ținută asemănătoare cu protagonista din “La Usurpadora”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x