Gabriela Spanic și Laura Zapata fac echipă în cea mai nouă ediție a unui show celebru din Mexic. Cum au fost surprinse vedetele

Publicat pe 02.04.2024 la 15:10 Actualizat pe 03.04.2024 la 10:02

Gabriela Spanic a publicat o fotografie alături de Laura Zapata și își anunță fanii că o să participe împreună în cadrul unui show de televiziune.

actrițe de telenovele

Gabriela Spanic și Laura Zapata fac echipă în cel mai nouă ediție a unui show celebru din Mexic

Profimedia Images

Gabriela Spanic și Laura Zapata sunt cele mai îndrăgite actrițe de telenovele la ora actuală. Au jucat împreună în producția La intrusa din 2001, dar și în Maria Mercedes. Participă împreună în cadrul unui show de televiziune recent.

Gabriela Spanic și Laura Zapata fac echipă în cea mai nouă ediție a unui show celebru din Mexic

Recent, cele dou au fost în centrul mai multor zvonuri legate de certuri profesionale. În ceea ce le privește, ambele au negat ideea și au subiliniat că sunt prietene. Gabriela Spanic este recunoscută pentru telenovele precum La Usurpadora din 1998, Soy tu duena din 2010, Vivir de amor din 2004, La intrusa din 2001, dar și Tierra de pasiones din 2006. A fost căsătorită cu colegul actor Miguel de Leon între 1997 și 2003 și are două surori și un frate. Este vorba despre Daniela Spanic, Patricia și Antonio Spanic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că mulți au crezut că în căsătoria cu Miguel de Leon a fost vorba despre infidelitate, iată că adevărul este altul. Gabriela Spanuc a vorbit într-un interviu recent despre ceea ce a dus la separare. Se pare că deși s-a crezut că actrița ar fi avut relații extramaritale cu José Ángel Llamas, nimic din ce s-a scris la acea vreme nu a fost adevărat.

Citește și: Gabriela Spanic spune adevărul despre Marlene Favela. Vedeta din Pisica Sălbatică ar fi optat pentru mai multe operații estetice de-a lungul timpului

Chiar de la început și-a expus regulile și a dezvăluit că într-o căsnicie între doi oameni de televiziune este dificil ca lucrurile să funcționeze pe o perioadă lungă de timp.

“Atunci când îți place altă persoană și te plictisești să inventezi momente pentru a salva relația și simți că ești singura care face ceva, la un moment dat te saturi. Eu am încercat să-mi salvez căsnicia, am cumpărat bilete, terapii psihologice. El n-a vrut și s-a concentrat pe zborul său.”, a povestit vedeta. Gabriela Spanic a precizat că niciodată nu i-a vorbit într-un sens negativ pe foștii parteneri, doar a punctat adevărul.

Gabriela Spanic spune că a văzut “fața lui Dumnezeu” atunci când a fost otrăvită

Actrița de telenovele a lansat cartea numită The Saga of the True Usurper, acolo unde a povestit despre momentul în care a fost otrăvită în 2010. De-a lungul timpului, actrița a reușit să se poziționeze ca una dintre cele mai îndrăgite actrițe de telenovele.

A povestit în trecut că una dintre asistentele sale a încercat să o otrăvească. Mai mult, protagonista telenovelei La Usurpadora a explicat detaliile momentului în care a văzut “fața lui Dumnezeu”.

Citește și: Gabriela Spanic demonstrează că fizicul său de invidiat se datorează sportului și dietelor sănătoase. Ce a publicat actrița de telenovele în mediul online

“Atunci când am realizat că Dumnezeu există, a fost când mi-am revenit după ce am fost otrăvită. Mulți au crezut că mint și și-au bătut joc. Am început să mă rog și dintr-o dată am văzut între alpha, beta și gamma, într-o stare de somnolență. Am văzut pe perete fața lui Dumnezeu care zâmbea la mine și îmi spunea că totul este bine, nimic n-o să se întâmple.”, a spus aceasta.

Cea care a interpretat-o pe Paola Bracho în La Usurpadora a punctat că această experiență i-a marcat viața și a subliniat că este mândră de oamenii care își urmează spiritualitatea.

În articolul

Gabriela Spanic și Laura Zapata fac echipă în cea mai nouă ediție a unui show celebru din Mexic. Cum au fost surprinse vedetele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x