Gabriela Spanic vorbește despre relația toxică cu José Ángel Llamas. Actorul ar fi lovit-o pe protagonista din La Usurpadora

Publicat pe 21.10.2024 la 10:54 Actualizat pe 21.10.2024 la 11:28

Gabriela Spanic și José Ángel Llamas au început o relație de iubire în urmă cu 20 de ani. Cei doi erau căsătoriți la momentul acela, însă nimic nu i-a oprit să-și trăiască povestea.

actori pe platourile de filmare

Gabriela Spanic vorbește despre relația toxică cu Jose Angel Llamas

Getty Images

Protagonista seriei La Usurpadora a ținut să lase în mediul online mai multe declarații șocante despre relația pe care a trăit-o în 2002 alături de José Ángel Llamas. Cei doi erau căsătoriți pe atunci, iar Gabriela Spanic a format un cuplu cu actorul mexican timp de doi ani.

Gabriela Spanic vorbește despre relația toxică cu José Ángel Llamas

Relația celor doi actori a fost scurtă, dar intensă, marcată de episoade de abuz ce au afectat-o profund pe faimoasa Gabriela Spanic. Aceasta participă recent în cadrul unei emisiunii celebre, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală din trecut, arată infobae.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriela Spanic și-a adus aminte că relația a început într-un moment dificil pentru amândoi, asta pentru că erau căsătoriți cu alte persoane în momentul în care s-au cunoscut. Chiar dacă totul a început cu foarte mult entuziasm, problemele au apărut la scurtă vreme.

Protagonista din La Intrusa spune că fostul său partener era dependent de exerciții fizice și folosea diferite tipuri de steroizi care îi afectau capacitatea mentală.

“Timp de doi ani...ne-am despărțit pentru că el era dependent de exerciții fizice și își injecta steroizi.”, a povestit vedeta care a subliniat că acest lucru i-a influența comportamentul actorului. Punctul critic al relației a fost atunci când vedeta l-a văzut lovindu-se în baie în timp ce se privea în oglindă.

Citește și: A murit Jessica Jurado din La Usurpadora. Gabriela Spanic și-a exprimat regretul în mediul online

“Într-o zi l-am văzut lovindu-se în baie și i-am spus să nu se mai lovească. El m-a privit cu o față de nebun, m-a prins de gât, eu am căzut și am leșinat.”, a povestit vedeta. Episodul a avut loc în Miami, acolo unde Gabriela Spanic spune că a fost inconștientă timp de 15 minute.

“Când am deschis ochii eram înconjurată de paramedici. Mi-au spus că am fost inconștientă 15 minute.”, a continuat aceasta povestea. Aylín Mujica, Catherine Siachoque, Cynthia Klitbo, Laura Zapata y Sabine Moussier au rămas extrem de mirate în urma poveștii spuse de Gabriela Spanic.

Cum a finalizat Gabriela Spanic relația cu José Ángel Llamas

Liniștea de pe platourile de filmare a reflectat emoția pe care povestea spusă de Gabriela Spanic a produs-o. Acel episod a făcut-o pe actrița din Tierra de pasiones să renunțe la relația sa. De asemenea, a subliniat că victimele abuzului emoțional trebuie întotdeauna protejate, indiferent cât timp a trecut de la episodul marcant.

Citește și: La 26 de ani de la premiera telenovelei La Usurpadora, Gabriela Spanic aduce în fața fanilor detalii nespuse până acum. Ce a declarat vedeta

“Sunt sătulă de judecățile pe care ni le aruncă pentru că am vorbit la ani buni de la eveniment.”, a declarat Gabriela Spanic. Aceasta a precizat că fiecare persoană în parte a propriul proces și timp pentru a-și înfrunta traumele și nicio victimă nu ar trebui să aibă presiunea asupra sa de a vorbi.

Declarația sa curajoasă nu doar că a lăsat un spațiu spre a vedea mai ușor violența domestică, ci cum societatea a abordat aceste cazuri de-a lungul timpului. José Ángel Llamas s-a căsătorit după relația cu Gabriela Spanic cu actrița Mara Croatto. Cei doi formează și în prezent un cuplu unit și de atunci actorul nu a mai fost văzut într-o altă relație cu o altă femeie.

În articolul

Gabriela Spanic vorbește despre relația toxică cu José Ángel Llamas. Actorul ar fi lovit-o pe protagonista din La Usurpadora

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x