Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit. Ce a declarat actrița în legătură cu fostul său partener

Publicat pe 29.03.2022 la 11:18 Actualizat pe 29.03.2022 la 11:55

Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit. Actrița a făcut câteva mărturisit cu privire la fostul său partener și a dezvăluit planurile sale de viitor. Ce a declarat.

Geraldine Bazán poartă un costum roz, top negru și își ține mâna dreaptă în buzunar. Are părul lung și îl poartă desprins

Geraldine Bazán, în cadrul Pink Bras Exhibition. 19 oct. 2021

Profimedia Images

Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit. Actrița a vorbit despre planurile sale de viitor, dar și despre relația cu fiicele sale. Aceasta a declarat că se va concentra acum pe creșterea lor și va lăsa timpul să rezolve celelalte probleme.

Geraldine Bazán și-a făcut publică relația cu Luis Murillo în iunie, 2021 și de atunci fanii au căzut de acord că vedeta va merge din nou spre altar și va îmbrăca rochia de mireasă. Cu toate acestea, planurile acesteia au fost năruite.

Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit

Geraldine Bazán nu a oferit prea multe detalii despre despărțirea de impresarul Luis Murillo, însă a declarant că la momentul actual își concentrează puterea asupra planurilor profesionale, cât și personale.

“Am terminat o relație, voi știți că eu nu vorbesc despre viața mea privată, dar până la urmă tot s-ar fi aflat. Am terminat o relație, dar sunt fericită acum. Mă concentrez pe familie, pe planuri profesionale, cu munca, fiicele mele și gata, asta e tot.”, a spus Geraldine Bazán, conform Univision.com. Actrița joacă acum în telenovela 'Corona de lágrimas 2', acolo unde a înlocuit-o pe Adriana Louvier. Joacă rolul Olgăi Ancira, partenera lui Alejandro Nones.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform specialiștilor, Geraldine Bazán și-a încheiat actuala relație de iubire din pricina faptului că nu a găsit libertatea necesară pentru a-și manifesta dorințele arzătoare. De asemenea, aceștia spun că frumoasa blondină a început deja o nouă relație cu Alejandro Nones. Actrița a fost ulterior întrebată de jurnaliști dacă este adevărat, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea: „Așa au spus? Nu joc la loterie, dar acum am parte de proiecte interesante.”

Citește și: Geraldine Bazan rupe tăcerea și vorbește despre logodna lui Gabriel Soto cu Irina Baeva

În luna mai a lui 2021, Geraldine Bazán își făcea publică relația de iubire spunând că partenerul ei nu face parte din lumea artistică. Alături de Luis Murillo actrița a călătorit la New York sau Monterrey, acolo unde au petrecut clipe romantice împreună.

Cu cine a format un cuplu Geraldine Bazán după divorțul de Gabriel Soto

În luna septembrie a lui 2017, Geraldine Bazán și Gabriel Soto vorbeau pentru prima oară public despre separare, iar un an mai târziu divorțul era deja în discuție. Ulterior, Geraldine Bazán a vorbit despre relația cu Santiago Ramundo în 2019, în aceasta a durat doar câteva luni. La acea vreme, Geraldine Bazán spunea că s-a despărțit de partenerul său pentru fiicele sale, asta pentru că Elissa și Miranda încercau să depășească momentul că părinții lor nu mai formează un cuplu.

“Fiicele mele se află într-un proces de adaptare și merg la terapie. Terapeuta ne-a spus că pentru niciuna dintre ele nu a fost ușor și că pentru Elissa a fost mult mai dificil să-și vadă părinții alături de alți parteneri.”, a declarat Geraldine Bazán.

Citește și: Geraldine Bazán, planuri de viitor. Care este motivul pentru care fosta soție a lui Gabriel Soto nu își mai dorește copii

În iunie 2021, Geraldine Bazán a făcut publică relația cu Luis Murillo, însă nu a oferit prea multe detalii despre aceasta. Cu toate acestea, la momentul actual vedeta s-a întors către burlăcie. Vedeta a reacționat recent asupra declarațiilor oferite de mama sa, Rosalba Ortiz. Aceasta a mărturisit că fostul soț al fiicei sale nu era un om rău, însă aceste vorbe le-au deranjat pe Elissa și Miranda.

În articolul

Geraldine Bazán și impresarul Luis Murillo s-au despărțit. Ce a declarat actrița în legătură cu fostul său partener

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x