Paulina Rubio și-a ieșit din minți în timpul unui concert și a țipat la bateristul său. Întregul moment a fost filmat

Publicat pe 03.07.2024 la 17:22 Actualizat pe 03.07.2024 la 18:11

Paulina Rubio a răbufnit în timpul unui concert și și-a insultat un coleg, fără să-i pese că întreg publicul asistă la această scenă.

Paulina Rubio a răbufnit în timpul unui concert și și-a insultat un coleg, fără să-i pese că întreg publicul asistă la această scenă.

Profimediaimages.ro

Paulina Rubio a fost protagonista unui incident în timpul celui mai recent concert al său. Supărată, aceasta a răbufnit la adresa bateristului său.

Citește și: Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa. Micuța Mavi nu mai suferă de cancer

Paulina Rubio și-a ieșit din minți în timpul unui concert și a țipat la bateristul său. Întregul moment a fost filmat

Paulina Rubio și-a ieșit din minți și și-a insultat toboșarul în timpul concertului. Faptul că artista trece printr-o perioadă dificilă a devenit evidentă în fața publicului, iar acum videoclipul e viral.

Paulina Rubio a trecut rapid de la bucurie la furie. Ea nu și-a putut stăpâni supărarea pe care a simțit-o în fața a mii de oameni la un concert și a explodat.

"Pau" a explodat în mijlocul prestației sale la cel mai recent spectacol al 90's Pop Tour, care a avut loc la Arena Ciudad de México.

În vârstă de 53 de ani, cântăreața a arătat clar că are un temperament coleric. Ea a gestionat deficitar incidentul care a avut loc în timpul spectacolului său live și s-a dezlănțuit la adresa bateristului său.

Într-un videoclip viral, se poate vedea cum Paulina Rubio, îmbrăcată în pene mov, în timp ce cântă, se apropie de toboșar și țipă la el. După incident, ea și-a terminat show-ul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: William Levy, mesaj pentru copiii săi, după zvonurile că ar fi fost în vacanță cu amanta. Ce le-a transmis la ceas târziu

Paulina Rubio s-a născut pe 17 iunie 1971 și a fost cunoscută dintotdeauna ca o cântăreață și model, iar recent s-a transformat și în femeie de afaceri. După succesul formației Timbiriche, din 1982 până 1991, artista a pornit pe drumul carierei solo și a reușit să câștige nenumărate premii internaționale.

A fost desemnată regina muzicii pop cu 15 milioane de discuri vândute în întreaga lume. Primul său album “La Chica Dorada” i-a adus artistei porecla care o însoțește până astăzi.

În articolul

Paulina Rubio și-a ieșit din minți în timpul unui concert și a țipat la bateristul său. Întregul moment a fost filmat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 iulie 2024. Racii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Câți bani trebuie să dea Andrei la notar, după ce își vinde apartamentul: "3% din valoare. E mult"
a1.ro
VIDEO | Maya, fiica Antoniei, a urcat alături de Alex Velea pe scena de la Neversea. Ce show de senzație a făcut adolescenta
HelloTaste.ro
Prăjitura turnată cu brânză și caise. O combinație irezistibilă
Catine
Zodii norocoase în ziua de 7 iulie 2024. Nativii care se pot bucura de tot ce e mai bun
useit.ro
Misterul „calculatorului” vechi de 2.000 de ani ar fi fost elucidat de un creator de conținut de pe YouTube. Cum a ajutat cercetătorii
as.ro
Câţi bani a putut primi văduva victimei lui Mario Iorgulescu: „Nu sunt două milioane de euro. Mi-a omorât soţul!”
MediCOOL
Exerciții fizice care pot crește longevitatea. Cum te pot face să trăiești mai mult
Spynews
Cei patru membri ai familiei care au murit în accidentul devastator din Suceava, conduși pe ultimul drum! Imagini dureroase de la înmormântare / FOTO
DeParinti
Cum alegi cel mai bun pătuț pentru bebelușul tău: de ce e recomandat să ții cont
MediCOOL
Beneficiile tratamentului cu nămol sapropelic în sănătate și frumusețe
HelloTaste
Gem de caise fără zahăr. Rețetă de gem dietetic
x