Gina Torres, frumoasa actriță din “Suits”, în rolul Jessicăi Pearson

Publicat pe 17.07.2020 la 13:42 Actualizat pe 05.08.2020 la 15:19

instagram/ iamginatorres

Gina Torres, frumoasa actriță din serialul “Suits”, s-a născut la 25 aprilie 1969, în Manhattan, New York. Ea este cunoscută pentru rolurile sale din numeroase filme și seriale. Rolurile care au consacrat-o au fost Zoe Washburne în serialul "Firefly" (2002) , Jessica Pearson în serialul "Suits" (2011) și în spin-off-ul "Pearson" (2019).

Carieră

De-a lungul carierei, Gina Torres a apărut în numeroase filme și seriale foarte cunoscute precum "Hercules: The Legendary Journeys", "Xena: Warrior Princess", "Cleopatra 2525", "Alias", "Angel", "24", "The Shield", "Gossip Girl", "Hannibal", "Revenge", și "Westworld".

În afara talentului ei actoricesc, Torres este o cântăreață extraordinară. Ea a început să cânte încă din copilărie și studiat muzica la Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts în New York. De asemenea, ea a învățat să cânte jazz și operă și chiar a făcut parte dintr-un cor al bisericii.

Pentru talentul său actoricesc, Gina Torres a câștigat în 2001 premiul ALMA pentru rolul său din "Cleopatra 2525". În 2004, Gina a fost nominalizată pentru International Press Academy's Golden Satellite Award la categoria cea mai bună actriță în rol secundar dintr-un serial pentru rolul ei din serialul "Angel".

Mai mult, vocea personajului Wonder Woman din seria "DC Universe Online MMORPG" este a ei, înregistrând-o în 2013. Printre proiectele sale de viitor se află rolul lui Cleo Phillips pe care actrița o va interpreta în drama "The Brides".

Viața personală

Gina Torres și Laurence Fishburne s-au căsătorit în 2002, iar fiica lor s-a născut în 2007. În 2017, cei doi au divorțat.

Despre serialul “Suits”

Suits este un serial de televiziune despre lege, avocați și cazurile complicate pe care aceștia le rezolvă, creat și scris de Aaron Korsh. Seria a avut premiera pe 23 iunie 2011 și a fost produsă de Universal Cable. Acțiunea din Suits este plasată la o firmă de drept ficțională din New York. Acțiunea se concentrează pe Mike Ross (Patrick J. Adams) care a renunțat la facultate și care inițial lucrează ca asociatul lui Harvey Specter (Gabriel Macht), deși nu a fost niciodată la o facultate de drept.[3] Serialul se concentrează pe Harvey și Mike care reușesc să închidă cazurile menținând în același timp secretul lui Mike. Cu toate acestea, mulți colegi de-ai lor, precum Jessica Pearson (Gina Torres) și Rachel Zane (Meghan Merkel) intră la bănuieli.

Suis, sezonul 4, ÎN CURÂND, la Happy Channel!

În articolul

Gina Torres, frumoasa actriță din “Suits”, în rolul Jessicăi Pearson

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp