Giovanna Antonelli impresionează cu silueta ei. La 45 de ani, vedeta arată impecabil în costum de baie

Publicat pe 20.09.2021 la 11:55 Actualizat pe 21.09.2021 la 08:50

Giovanna Antonelli este imaginea uneia dintre cele mai cunoscute actrițe din lumea telenovelelor. Recent, vedeta de 45 de ani și-a făcut apariția pe rețelele de socializare îmbrăcată într-un costum de baie care îi scoate în evidență formele de invidiat.

Giovanna Antonelli poartă o bluză portocalie fără mâneci și apre părul lung și ondulat

Giovanna Antonelli pe vremea când interpreta rolul lui Jade în Clona

Getty Premium

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Giovanna Antonelli, actrița din “Clona”, este deținătoarea unui trup de invidiat chiar și la 45 de ani.

Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde postează fotografii în diverse ipostaze din viața ei. Recent, cea care îi dă viață lui “Jade”, s-a fotografiat într-un costum de baie care îi pune în evidență formele impresionante.

Fiind una dintre cele mai cunoscute imagini din lumea telenovelelor, Giovanna Antonelli face din fiecare apariție o noutate, având în vedere că fiecare postare a vedetei este diferită.

Giovanna Antonelli, siluetă de invidiat la 45 de ani

De curând, Giovanna Antonelli a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram, acolo unde poartă un costum de baie de culoare verde smarald.

Actrița poartă și o cămașă, fiind extrem de zâmbitoare, asta pentru ca fanii ei să ia un exemplu pozitiv pentru zilele mai puțin plăcute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fotografia postată de Giovanna Antonelli nu a trecut neobservată, așa că vedeta a primit nenumărate comentarii și aprecieri din partea celor care o iubesc.

“Tu ești extrem de frumoasă”, “Diva”, “Jade”, “Ești minunată, te admir”, au fost câteva dintre comentariile primite de actriță.

Giovanna Antonelli, de-a lungul timpului

Giovanna Antonelli rămâne în continuare una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului din România va interpreta întotdeauna rolul lui „Jade” din telenovela „Clona”.

Timpul pare să fi fost extrem de blând cu celebra artistă, care la vârsta de 45 de ani are un trup cum multe tinere și-ar dori.

Printre postările zilnice de pe contul personal de Instagram, Giovanna Antonelli le arată fanilor și exercițiile fizice pe care le practică pentru a fi în formă oricând și oriunde.

De asemenea, nu mai este niciun secret pentru nimeni faptul că actrița este o mare iubitoare de animale, aceasta postând fotografii cu cățeii pe care îi deține și îi îndrăgește enorm.

Cu un zâmbet captivant și o siluetă ca trasă prin inel, Giovanna Antonelli reușește întotdeauna să aibă o prezență demnă de invidiat oriunde ar merge.

În articolul

Giovanna Antonelli impresionează cu silueta ei. La 45 de ani, vedeta arată impecabil în costum de baie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici 100 de euro pensie. Ăia ia și 2000 de euro pe lună"
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x