Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în afara platourilor de filmare. Cum arată fiul lor adolescent, Pietro Antonelli Benicio

Publicat pe 20.11.2021 la 13:00 Actualizat pe 20.11.2021 la 00:06

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio, adică "Jade" și "Lucas" din "Clona", au format un cuplu și în viața reală, nu doar pe platourile de filmare. Cei doi au împreună un fiu adolescent în vârstă de 16 ani.

Giovanna Antonelli poartă o bluză albă cu umerii goi și are părul prins

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio în cadrul NBC TCA Summer Tour Party

Getty

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au reușit să intre în inimile telespectatorilor cu ajutorul telenovelei "Clona", acolo unde cei doi interpretau rolurile lui "Jade" și al lui "Lucas". Se pare că dragostea dintre cei doi a trecut granițele micilor ecrane, astfel că în 2005 cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în viața reală, însă dragostea lor s-a risipit rapid după nașterea fiului. Pietro Antonelli Benicio, fiul adolescent al celor doi, reușește să își facă fericiți părinții care se ocupă împreună de creșterea lui.

Jade și Lucas din Clona au fost împreună din 2002 până în 2005, iar în primăvara anului 2005 s-a născut și băiețelul lor.

Povestea de dragoste dintre Giovanna Antonelli și Murilo Benicio

Ca în orice poveste cu prinți și prințese, Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au început să se îndrăgostească unul de altul chiar pe platourile de filmare, acolo unde lucrau pentru telenovela “Clona”.

Ulterior, cei doi actori nu s-au mai ascuns de ochii fanilor și au declarat că formează un cuplu și în viața reală, astfel că toată lumea a fost emoționată la aflarea veștii. Pe 24 mai 2005, s-a născut Pietro Antonelli Benicio, primul fiu al actriței și al doilea pentru Murilo Benicio.

Fiul adolescent al celor doi actori seamănă foarte mult cu tatăl său, iar în primăvară, băiatul a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Atât Giovanna Antonelli cât și Murilo Benicio sunt mândri de fiul lor și amândoi reușesc să fie în viața tânărului, chiar dacă nu mai formează de ceva timp un cuplu.

Din fotografiile pe care Giovanna Antonelli le postează, se poate observa cu ușurință faptul că băiatul este mai înalt decât mama lui și este un adolescent în toată regula. De ziua lui, actrița a postat un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram, acolo unde se mândrește întotdeauna cu familia ei.

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au împreună un fiu adolescent

Pietro Antonelli Benicio este alintat “Pi” de către Giovanna Antonelli, vedeta fiind foarte mândră de băiatul ei. Aceasta spune că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit de la viață și reușește în fiecare zi să învețe câte ceva nou de la tânărul adolescent.

“Pi” are două surori vitrege din partea mamei, având în vedere faptul că din 2009, Giovanna Antonelli are o relație cu Leonardo Nogueira. Antonia și Sofia împlinesc 11 ani pe 8 octombrie 2021.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pietro Antonelli Benicio se poate mândri și cu un frate mai mare în vârstă de 25 de ani din partea tatălui. Acesta s-a născut din relația lui Murilo Benicio cu actrița Alessandra Negrini. Antônio Benício, fiul actorului, seamănă izbitor de mult cu acesta și este mândru de părintele său.

De asemenea, Giovanna Antonelli nu se sfiește să posteze fotografii alături de fiul ei adolescent și le arată tuturor cât este de fericită alături de noua familie.

Cât despre Murilo Benicio, acesta este singur la momentul actual, asta după ce a rupt relația de iubire cu actrița Débora Falabella, cea care o interpreta pe fiica sa, "Mel", în "Clona".

În articolul

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în afara platourilor de filmare. Cum arată fiul lor adolescent, Pietro Antonelli Benicio

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x