Gizem Arikan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină. Cum arată într-o zi obișnuită celebra actriță

Publicat pe 15.10.2022 la 21:00 Actualizat pe 14.10.2022 la 21:58

Gizem Arikan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină și i-a surprins pe fani. Cum arată vedeta într-o zi obișnuită celebra actriță.

Gizem Arikan poartă o bluză de seară și are părul lung, desprins

Gizem Arikan din “Păsări rănite”

Happy Channel

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” a surprins fanii cu cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta s-a pozat la pisicină, însă și-a lăsat la vedere doar chipul de prințesă. Cu toate acestea, fanii au reacționat imediat și i-au comentat actriței în dreptul imaginii.

Gizem Arıkan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină

După succesul pe care l-a avut în serialul turcesc “Păsări rănite”, frumoasa actriță Gizem Arıkan s-a afișat în mediul online mai des ca niciodată. Cu peste 200 de mii de fani pe contul personal de Instagram, vedeta are până acum peste 100 de fotografii și filmulețe. Printre cele mai recente se numără și o ipostază surprinsă la piscină, acolo unde vedeta s-a relaxat.

“Nu rămâne în poveste”, a scris vedeta în dreptul descrierii. Mii se fani i-au lăsat comentarii și aprecieri, iar cei mai mulți dintre aceștia au declarat că vedeta arată perfect. Născută pe 10 februarie 1994, vedeta a început să fie cunoscută pe micile ecrane în 2016, atunci când a participat în cadrul “5 states of love”. Ulterior a jucat în „Organic love” și în seria “A crazy wind”. Ulterior, în 2019 a jucat rolul de protagonistă în seria fenomen “Păsări rănite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, în 2020 a făcut parte din “Family Company” și între 202 și 2021 a interpretat rolul “Didem” în seria “Bandit does not rule the world”. Gizem Arıkan joacă rolul “Bahar” în seria “Inside fire”, potrivit Takvim.com. În mediul online, vedeta îi încântă de fiecare dată pe fani cu apariții ce își au decrierile atât în engleză, cât și în turcă.

Citește și: Primele fotografii cu Özge Özpirinçci și fiica de 8 luni. Cum arată celebra actriță pentru prima oară în rolul de mămică

Are 1.68 cm înălțime și 55 de kg și este zodia Vărsător. A început să joace în seriale și filme în 2016 și de atunci și-a arătat talentul în fiecare an. În “Inside fire” joacă alături de Demirhan Demircioğlu în rol principal și este unul dintre cele mai așteptate roluri de până acum.

Totul despre serialul turcesc “Păsări rănite”

Realitatea din cadrul serialului turcesc “Păsări rănite” arată tot ceea ce este natural în acest moment în țara lui Can Yaman. Intriga începe atunci când Meryem și fratele său vitreg Ömer află că tatăl lor a ieșit din închisoare și îi va folosi pentru a face rost de o sumă importantă de bani. Meryem a avut grijă de băiețel timp de cinci ani și l-a considerat ca fratele său. Cineva i l-a recomandat pe băiețel tatălui vitreg pentru a se ajuta de acesta în căutarea unor sume importante de bani.

Citește și: Burak Özçivit se lasă fotografiat la pescuit. Cum arată actorul într-o zi obișnuită, atunci când nu este înconjurat de stiliști și camere de filmat

În timp ce Durmuș încearcă să-l vând pe micuț, este prins de poliție și arestat. Meryem îl iubește pe micuț ca și când ar face parte din familie și atunci când cineva încearcă să-i facă rău, îi ia apărarea de fiecare dată. Lucrează ca și croitorească pentru a strânge bani, însă de cele mai multe ori acestea sunt date mai departe către tatăl său. În cele din urmă ajunge să-și încrucișeze drumurile cu un afacerist tânăr și bogat ce ajunge să-și piardă familia. De aici și până la cele mai inedite ipostaze mai este doar un pas.

În articolul

Gizem Arikan din “Păsări rănite” s-a pozat la piscină. Cum arată într-o zi obișnuită celebra actriță

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x