Gizem Arıkan s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Actrița din Păsări rănite a împărtășit momente emoționante de la petrecere

Publicat pe 03.05.2024 la 14:39 Actualizat pe 03.05.2024 la 15:28

Gizem Arıkan a publicat mai multe filmulețe și fotografii emoționante din cadrul nunții. Protagonista din Păsări rănite s-a căsătorit cu alesul inimii sale.

actriță zâmbește

Gizem Arıkan s-a căsătorit cu alesul inimii sale

Instagram

Gizem Arikan este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Este cunoscută pentru rolul său din producția Păsări rănite, acolo unde a interpretat personajul Meryem Celik. Serialul a avut premiera în 2019 și a devenit un fenomen.

Gizem Arikan s-a căsătorit cu alesul inimii sale

Până în prezent, vedeta nu a mai oferit niciun detaliu legat de proiecte profesionale. Are peste 300 de mii de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 90 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din cadrul petrecerii sale. A îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă și s-a căsătorit cu alesul inimii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Suntem căsătoriți. Toți cei care ne-au urat fericire, să fie fericiți. Aș vrea să mulțumesc tuturor care m-au felicitat și care au fost alături de mine. Aceste fotografii să stea aici pentru o vreme.”, a scris actrița din Păsări rănite. Nu a durat mult până ce prietenii virtuali să-i fi scris urări și mesaje pozitive.

Citește și: Gizem Arıkan din Păsări rănite își surprinde fanii cu noi proiecte profesionale. Ce fotografii a postat pe internet

“Felicitări”, “Draga mea, sper ca fericirea ta să nu aibă limite”, “Cât de frumoasă ești, ca o zână”, “Îți urez doar fericire”, „O, iubita mea. Sper să fii fericită mereu”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Actrița a ales să poartă o rochie lungă, cu paiete, fără mâneci. Părul l-a lăsat desprinsm coafara extrem de simplu. Pantofii, ca ai unei prințese, i-au lăsat piciorul descoperit.

Zâmbetele care s-au îmtipărit pe chipurile mirilor le-au oferit fanilor foarte multă bună dispoziție. Ulterior, vedeta din Păsări rănite le-a arătat internauților care dans s-a bucurat de cea mai mare apreciere la nuntă. Cunoscută pentru atitudinea familistă pe care a arătat-o de-a lungul timpului, actrița a lăsat la iveală mai multe momente din viața personală.

“Nu, nu vreau să mă uit. O să-l las aici pentru o vreme, apoi o să șterg.”, a scris actrița. Gizem Arikan face referire la felul în care a dansat pe ritmurile turcești la propria petrecere.

Detalii despre actrița Gizem Arikan

Cu toate că a interpretat mai multe personaje de-a lungul carierei sale, “Meryem” a devenit fără doar și poate o prezență îndrăgită în casele telespectatorilor. Viața acestei tinerei se schimbă complet atunci când tată său ajunge la închisoare și ea trebuie să-și continuie viața singură.

Citește și: 5 lucruri pe care nu le știai despre Ali Yasin Özegemen din “Păsări rănite”. Cum este actorul în viața reală

În ceea ce o privește pe Gizem Arikan, aceasta s-a născut pe 10 februarie 1994 în Istanbul. În 2016 a început să joace în seriale. A fost nevoie de două producții pentru ca mai apoi să fie distribuită în Păsări rănite.

Și-a dorit întotdeauna să devină cântăreață, însă drumul său pe scena artistică a fost altul. Actrița mărturisește că este adepta provocărilor. Este tentată să le accepte în orice moment. De asemenea, a acceptat rolul din Păsări rănite pentru că a trăit o relație similară cu fratele său.

Este iubitoare de animale și atunci când își dorește să se îndepărteze de zgomotele lumii, preferă să petreacă timp în natură. În viața personală, actrița este adepta ținutelor îndrăznețe, chiar dacă în Păsări rănite joacă rolul unei fete șterse.

În articolul

Gizem Arıkan s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Actrița din Păsări rănite a împărtășit momente emoționante de la petrecere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x