Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare. Ce ținute poartă vedeta în funcție de ocazie

Publicat pe 18.10.2024 la 14:42 Actualizat pe 18.10.2024 la 15:08

Gökçe Bahadır își justifică alegerile vestimentare într-un interviu recent. Vedeta din Ömer se consideră o femeie curajoasă în acest sens.

actori pe platourile de filmare

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare

Happy Channel

Gökçe Bahadır a devenit figura centrală a unui brand important. A participat în cadrul unei lansări importante chiar pe malul Bosforului. Vedeta din Ömer a fost acompaniată de nume celebre din Turcia și a purtat o rochie ce i-a lăsat trupul să strălucească.

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare

Colecția de toamnă/iarnă a brandului Jimmy Key a fost lansată cu protagonista din serialul Ömer în rol principal. Evenimentul a avut loc pe data de 16 decembrie în cadrul unei locații situate pe malul Bosforului în Istanbul. Gökçe Bahadır a îmbrăcat o rochie aurie, lungă, ce i-a lăsat să se vadă trupul perfect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Colaborarea cu vedeta a venit într-un moment ideal, mai ales că aceasta a demonstrat întotdeauna că este extrem de curajoasă atunci când vine vorba despre hainele pe care le poartă. La 42 de ani nu se sfiește să-și arate chipul fără machiaj, ba mai mult, fanii o susțin în acest demers. În fața jurnaliștilor, vedeta și-a exprimat bucuria de a lucra cu brandul renumit.

De asemenea, directorul Elvan Ünlütürk a lăsat câteva cuvinte despre actrița care a decis să îi sprijine în cadrul lansării lor pe piață.

Citește și: Care sunt semnele că Barış Falay din Ömer revine pe platourile de filmare. “Haideți să vedem ce se întâmplă”

“Gökçe Bahadır este un nume care inspiră atât în modă cât și în viața de zi cu zi. Cu eleganța și simplitatea ei ne-a cucerit de la prima întâlnire. Ca reprezentant Jimmy Key cred că va fi compatibilită și confortabilă în aceste ținute care vor reflecta stilul nostrum.

Frumusețea naturală a faimoasei Gökçe Bahadır și personalitatea sa sinceră au creat o completare. Cred că vor urma proiecte frumoase împreună.”, a declarat acesta. De asemenea, vedeta din serialul Ömer a lăsat la rândul ei câteva cuvinte în legătură cu noua colaborare.

“E foarte plăcut să fiu alături de familia Jimmy Key. Ne-am întâlnit cam târziu, dar mă bucur să fiu parte din acest proiect și să fiu figura brandului. Sunt bucuroasă că ne-am întâlnit, repet. Ca o femeie căreia îi pasă cu ceea ce se îmbracă e o onoare.”, a spus vedeta, arată avmdergi.com.

Planurile actriței Gökçe Bahadır pentru următorul sezon

Într-o întâlnire recentă cu presa, vedeta a vorbit despre alegerile pe care le face atunci când vine vorba despre ținutele sale.

Citește și: Actrița Simay Barlas își urmărește propriile roluri la televizor. De ce apelează vedeta din Omer la această strategie

“Noua mea călătorie a început. Hainele confortabile și stilate sunt foarte importante. Nu e ușor să le porți pe amândouă în același timp. O ținută ar trebui să fie elegantă și curajoasă în același timp. Chiar îmi place să mă îmbrac într-un mod care să-mi reflecte curajul.”, a transmis vedeta, arată hurriyet.com.tr. Atunci când a fost întrebată despre planurile din viitorul apropiat pentru următorul sezon, vedeta serialul turcești a răspuns următoarele:

„Munca mea este actoria și îmi place să joc foarte mult. Fiecare nou proiect mă face să fiu extrem de entuziasmată. E important să trăiesc cu entuziasm. Viața pe care o iubesc și pe care o aleg trebuie să fie de asemenea rapidă. Aleg să trăiesc într-o lume care este în continuă mișcare.”, a declarat vedeta în cel mai recent interviu. Și-a sărbătorit soțul, însă un mic incident i-a surprins.

În articolul

Gökçe Bahadır din Ömer vorbește despre alegerile vestimentare. Ce ținute poartă vedeta în funcție de ocazie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x