Golden Boy – Dragoste rebelă se apropie de final. Ce spun publicațiile din Turcia despre povestea îndrăgitului serial

Publicat pe 15.12.2023 la 12:04 Actualizat pe 15.12.2023 la 14:14

Golden Boy - Dragoste rebelă se află deja la cel de-al doilea sezon în țara e origine. Cu toate acestea, se zvonește că va avea un final neașteptat. Despre ce este vorba.

actori stau unul în fața celuilalt

Golden Boy - Dragoste rebelă se apropie cu pași repezi de final

Happy Channel

Golden Boy – Dragoste rebelă este fără doar și poate unul dintre cele mai îndrăgite seriale la momentul actual. Se pare însă că fanii își vor lua ADIO de la celebra poveste în luna mai a anului viitor. Află totul din articolul de mai jos.

Golden Boy – Dragoste rebelă se apropie de final

Afra Saraçoğlu și Met Ramazan Demir formează un cuplu inedit în serialul fenomen realizat în Turcia. Finalul sezonului nu este totuși deloc aproape, asta pentru că povestea se va sfârșit la finalul lunii mai, după cum menționează jurnalistul turc Sadık Şimşek și arată publicația seriesturkish.com. Între timp au apărut informații care sugerează că echipa de producție face un efort uriaș pentru ca povestea să continue așa cum a început în primul sezon.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mert Ramazan Demir surprinde cu o fotografie de pe platourile de filmare. Cum a apărut actorul în mediul online

Acest lucru se pare că va lăsa un gust amar până la final. Chiar dacă există un suport extraordinar din partea fanilor în mediul online, finalizareaz seriei doar pentru a obține puncte în topurile importante poate crea un dezechilibru. Astfel, se creează o șansă unică pentru serialul Șerbet de afine - Kızılcık Şerbeti să ajungă pe locul întâi. Povestea acestuia din urmă se poate extinde oricât se dorește.

Nu va fi ușor totuși pentru alte producții să ajungă la nivelul atins de Golden Boy – Dragoste rebelă. Chiar dacă zilele de vineri, atunci când cele două seriale menționat sunt difuzate, au cele mai dificile statistici în ceea ce privește numărul de telespectatori, aceștia sunt în continuare susținători avizi al poveștilor. De aceea, se încearcă extinderea seriei Golden Boy – Dragoste rebelă pe mai multe sezoane în viitor. Desigur, orice serial poate avea un final, dar proiectele noi nu vor putea ajunge la performanța obținută de Golden Boy, în ciuda problemelor întâmpinate pe parcurs. Publicațiile din Turcia arată că ar fi o eroare ca serialul să aibă un final atât de rapid, fără a se încerca o continuare pe mai multe sezoane.

Afra Saraçoğlu și Tarık Emir Tekin formează un cuplu. Răspunsul actorului în fața veștilor

Se zvonește că cei doi actori s-ar fi îndrăgostit pe platourile de filmare. Aceștia au pozat îmbrățișați la ziua de naștere a protagonistei și de acolo au început să apară speculațiile. Aceasta s-ar fi despărțit de Mert Ramazan Demir, cel cu care a fost surprinsă că s-a sărutat într-un dintre escapadele romantice din vara acestui an.

Citește și: Serialele "Kızılcık Şerbeti" (Șerbet de afine) și "Yalı Çapkını" (Golden Boy), luptă acerbă. Ce producție a captat audiențele cel mai mult

“Sunt foarte rușinat de toate acele comentarii. Dacă aceste bârfe îmi privesc viața personală, pot să spun că nu este nimic între mine și Afra. Suntem foarte buni prieteni, suntem împreună șase zile pe platourile de filmare.”, a declarat actorul celebru, arată superhaber.com.

De asemenea, acesta a punctat că nu există nimeni în viața sa la momentul actual și că se bucură de tot ceea ce se întâmplă pe plan profesional.

“Nu e nimeni în viața mea acum. Îmi plac experiențele. Am o pereche de cizme și le port de 15 ani. Le-am purtat de atâta timp. Îmi place să fac poze și iau camera de fotografiat mereu cu mine, oriunde plec.”, a mai spus actorul din Golden Boy.

În articolul

Golden Boy – Dragoste rebelă se apropie de final. Ce spun publicațiile din Turcia despre povestea îndrăgitului serial

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x