Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp. “Mă omoară”

Publicat pe 17.04.2024 la 10:49 Actualizat pe 17.04.2024 la 11:28

Printre lacrimi, actrița a dezvăluit fanilor din mediul online boala de care suferă. Este vorba despre un virus. Grettell Valdez a fost nevoită să se trateze în confortul casei.

actriță poartă pălărie

Grettel Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp

Instagram

Grettell Valdez și-a ținut fanii pe jar atunci când a publicat o serie de fotografii și un videoclip în care a declarat că este bolnavă și potrivit propriilor declarații, acest virus o omoară.

Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi că are un virus în corp

Actrița a publicat pe pagina personală de instagram mai multe imagini care au început să-i preocupe pe fani. Avea o branulă în mână și printre lacrimi a dezvăluit ce i se întâmplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Urăsc boala asta, acest virus care mă omoară. Ultimul și gata de muncă, nu e ușor, nu e.”, a comentat Grettell Valdez în descrierea ultimelor publicații din mediul online. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată alături de fiul său. Cu toate că la început internauții au crezut că se află în spital, aceasta a explicat câteva ore mai târziu ce s-a întâmplat de fapt.

Citește și: Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

Vizibil afectată și aproape plângând, Grettell Valdez a mărturisit că suferă de salmonella și că a fost nevoită să se lupte contra acestei afecțiuni. A subliniat că durerea a fost atât de mare încât n-a putut ajunge la spital.

“Știți că ce urăsc cel mai tare în această viață este să mă îmbolnăvesc. Nu vreți să știți ce sfârșit de săptămână am avut. S-a confirmat salmonella, cu studiile pe care mi le-au făcut. A trebuit să accelerez procesul intravenos, nu puteam să mă mișc, nu am putut să ajung nici la spital. A trebuit să vină doctorul meu căruia îi mulțumesc.”, a menționat aceasta.

Actrița a continuat să povestească întreaga experiență și i-a mulțumit prietenei Zaira Zepeda pentru ajutor și sprijin. A subliniat că face tot posibilul pentru a-și reveni complet și a continua să filmeze în cadrul noii telenovele, acolo unde joacă împreună cu Camila Valero și Brandon Peniche.

Grettell Valdez a avut cancer

Pe lângă detaliile despre boală, Grettell Valdez le-a mulțumit și fanilor care i-au trimis mesaje și încurajări de-a lungul timpului.

“Cea care a avut grijă de tot a fost cumnata mea, Zaira Zepeda, îți mulțumesc că ai avut grijă de mine cu tot, te iubesc. Mama surorii mele Rubi a fost cea care a avut grijă de mine, a fost aici, e medic și m-a ajutat cu tot, mă enervează când mă îmbolnăvesc. Totul pentru a merge să filmez și a mă bucura de Juana La Virgen, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru iubire.”, a transmis aceasta.

În 2018, actrița a dezvăluit public că în 2017 a fost diagnosticată cu cancer, din nou, la unul dintre degetele de la mână.

“Real, acum cinci ani, a fost descoperit cancerul peste care am putut să trec, nu credeam că după cinci ani va trebui să trec din nou prin asta.”, a menționat în 2021. A fost nevoită să-și piardă parte din deget în acest sens.

“Bine, mi-au tăiat toată partea din spate a degetului, nu am unghia. Toată partea din spate a avut cancer, mi-au tăiat și parte din unghie, mi-au făcut laser, mai rămân două. Va trebui să fac și chimioterapie, dar locală, la deget.”, a menționat.

În articolul

Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp. “Mă omoară”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x