Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp. “Mă omoară”

Publicat pe 17.04.2024 la 10:49 Actualizat pe 17.04.2024 la 11:28

Printre lacrimi, actrița a dezvăluit fanilor din mediul online boala de care suferă. Este vorba despre un virus. Grettell Valdez a fost nevoită să se trateze în confortul casei.

actriță poartă pălărie

Grettel Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp

Instagram

Grettell Valdez și-a ținut fanii pe jar atunci când a publicat o serie de fotografii și un videoclip în care a declarat că este bolnavă și potrivit propriilor declarații, acest virus o omoară.

Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi că are un virus în corp

Actrița a publicat pe pagina personală de instagram mai multe imagini care au început să-i preocupe pe fani. Avea o branulă în mână și printre lacrimi a dezvăluit ce i se întâmplă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Urăsc boala asta, acest virus care mă omoară. Ultimul și gata de muncă, nu e ușor, nu e.”, a comentat Grettell Valdez în descrierea ultimelor publicații din mediul online. Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 4 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente o arată alături de fiul său. Cu toate că la început internauții au crezut că se află în spital, aceasta a explicat câteva ore mai târziu ce s-a întâmplat de fapt.

Citește și: Grettell Valdez și Patricio Borghetti s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a fiului lor. Cei trei au petrecut în familie

Vizibil afectată și aproape plângând, Grettell Valdez a mărturisit că suferă de salmonella și că a fost nevoită să se lupte contra acestei afecțiuni. A subliniat că durerea a fost atât de mare încât n-a putut ajunge la spital.

“Știți că ce urăsc cel mai tare în această viață este să mă îmbolnăvesc. Nu vreți să știți ce sfârșit de săptămână am avut. S-a confirmat salmonella, cu studiile pe care mi le-au făcut. A trebuit să accelerez procesul intravenos, nu puteam să mă mișc, nu am putut să ajung nici la spital. A trebuit să vină doctorul meu căruia îi mulțumesc.”, a menționat aceasta.

Actrița a continuat să povestească întreaga experiență și i-a mulțumit prietenei Zaira Zepeda pentru ajutor și sprijin. A subliniat că face tot posibilul pentru a-și reveni complet și a continua să filmeze în cadrul noii telenovele, acolo unde joacă împreună cu Camila Valero și Brandon Peniche.

Grettell Valdez a avut cancer

Pe lângă detaliile despre boală, Grettell Valdez le-a mulțumit și fanilor care i-au trimis mesaje și încurajări de-a lungul timpului.

“Cea care a avut grijă de tot a fost cumnata mea, Zaira Zepeda, îți mulțumesc că ai avut grijă de mine cu tot, te iubesc. Mama surorii mele Rubi a fost cea care a avut grijă de mine, a fost aici, e medic și m-a ajutat cu tot, mă enervează când mă îmbolnăvesc. Totul pentru a merge să filmez și a mă bucura de Juana La Virgen, vă mulțumesc pentru mesaje și pentru iubire.”, a transmis aceasta.

În 2018, actrița a dezvăluit public că în 2017 a fost diagnosticată cu cancer, din nou, la unul dintre degetele de la mână.

“Real, acum cinci ani, a fost descoperit cancerul peste care am putut să trec, nu credeam că după cinci ani va trebui să trec din nou prin asta.”, a menționat în 2021. A fost nevoită să-și piardă parte din deget în acest sens.

“Bine, mi-au tăiat toată partea din spate a degetului, nu am unghia. Toată partea din spate a avut cancer, mi-au tăiat și parte din unghie, mi-au făcut laser, mai rămân două. Va trebui să fac și chimioterapie, dar locală, la deget.”, a menționat.

În articolul

Grettell Valdez dezvăluie printre lacrimi pe pagina de socializare că are un virus în corp. “Mă omoară”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x