Gülper Özdemir și Kubilay Aka vor aduce emoții puternice pe micile ecrane în cel mai nou proiect profesional. Actorul este de nerecunoscut

Publicat pe 08.02.2024 la 11:39 Actualizat pe 08.02.2024 la 12:29

Gülper Özdemir și Kubilay Aka formează cel mai recent cuplu de pe micile ecrane. Actorul din Legea familiei se întoarce într-o nouă producție inspirată din fapte reale.

actriță poartă haine de culoare roșie și actor zâmbește cu o cămașă albă

Gülper Özdemir și Kubilay Aka vor aduce emoții puternice pe micile ecrane în cel mai nou proiect profesional

Instagram

Unul dintre cele mai așteptate filme din Turcia din acest sezon este Zaferin Rengi (The Color of Victory). Bazat pe evenimente reale care au avut loc între 1918 și 1923, îi aduce în rolurile principale pe Gülper Özdemir și Kubilay Aka.

Gülper Özdemir și Kubilay Aka vor aduce emoții puternice pe micile ecrane în cel mai nou proiect profesional

Încă o poveste care va aduce la suprafață momente istorice din Turcia, va scoate la iveală lupta pentru idependență a cetățenilor. Uniți și motivați de victoriile fotbalistice, pe vremea lui Mustafa Kemal Atatürk, totul părea să fie diferit. Filmul își are finalitatea odată cu Harington Cup, unul dintre cele mai importante evenimente care a marcat istoria sporturilor în Turcia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Membrul fondator și căpitanul legendar al echipei Fenerbahçe este jucat de Kubilay Aka. Este vorba despre Galip Bey. În același timp, Gülper Özdemir joacă rolul Peyker. Printre actori și personaje prezente se află Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera), Yılmaz Bayraktar (Captain Bennett) and Birce Akalay (Halide Edib Adıvar).

Citește și: Care este visul profesional al actorului Kubilay Aka din Bariere invizibile. Cu ce vedetă de la Hollywood își dorește să împartă platourile de filmare

Producția scoate la iveală simboluri politice, intelectuale și figuri militare alături de eroi atletici ai fotbalului din Turcia, arată seriesturkish.com. Au apărut deja 3 diferite trailere, acolo unde este prezent și Atatürk în cadrul vizitei la clubul Fenerbahçe.

Zaferin Rengi va avea premiera pe 16 februarie și astfel îi va aduce pe fani cu un secol în urmă, date fiind evenimentele din Turcia acelei perioade. Vorbim despre actori, decor, machiaj și costume. Totul se va prezenta la superlativ. Nu este singurul proiect recent pe care actorul Kubilay Aka îl are în plan. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt din cadrul proiectelor profesionale în care s-a implicat.

Cine este Gülper Özdemir, actrița care joacă alături de Kubilay Aka

Născută pe 18 noiembrie 1990 în Germania, a studiat în țara natală și s-a specializat pe afaceri și științe aplicate. A mai apărut în seriale precum Mecezir în 2013 alături de Hazar Erguclu și Serenay Sarikaya, Bana Sevmeyi Anlat, Kara Yazi, Tutsak în 2017, Dreaming of you (Meleklerin Aşkı) – Arda Gorgen, Sen Anlat Karadeniz în 2018. În Bir Zamanlar Kibris a jucat rolul de protagonistă în 2021 timp de două sezoane, dar și Gül Masali în 2022.

Citește și: Pozele lui Dilan Çiçek Deniz și Kubilay Aka au făcut senzație! Mișcare surprinzătoare a lui Mert Yazıcıoğlu

După o perioadă de absență a revenit în atenția fanilor cu rolul din Gül Masalı (Rose Tale). A jucat rolul principal împreună cu Erdem Kaynarca. Actrița a jucat personajul Gonca. A oferit un interviu referitor la proiectul respectiv.

“Cea mai interesantă parte este că personajul meu află lucruri interesante chiar de ziua ei și de acolo începe totul. Pleacă în Isparta și trăiește acolo. Pot să spun că împărțim aceeași soartă.”, a spus vedeta. A avut încă de la început o atracție pentru respectivul personaj, asta pentru că viața acestuia nu i s-a părut deloc monotonă. Cu toate acestea, a avut și momentele dificile pe care le-a depășit.

În articolul

Gülper Özdemir și Kubilay Aka vor aduce emoții puternice pe micile ecrane în cel mai nou proiect profesional. Actorul este de nerecunoscut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x