Halil İbrahim Ceyhan, din nou startul unei producții de succes? Pronosticurile publicului cu privire la ascensiunea profesională a actorul din “Moștenirea”

Publicat pe 11.04.2023 la 17:25 Actualizat pe 11.04.2023 la 17:29

Halil İbrahim Ceyhan, actorul care s-a bucurat de un mare succes cu serialul Emanet (Moștenirea), a devenit unul dintre cei mai relevanți actori ai industriei cinematografice turce.

Halil İbrahim Ceyhan

Happy Channel

În prezent este în centrul atenției datorită popularității tot mai mare de care se bucură pe toate rețelele de socializare, dar și în presă.

Halil İbrahim Ceyhan a jucat alături de Sıla Türkoğlu în primele două sezoane ale serialului Emanet (Moștenirea) și a continuat proiectul în cel de-al treilea sezon, în ciuda plecării partenerei sale, care a amprentat cu prezența sa povestea de iubire din film.

Halil İbrahim Ceyhan este unul dintre actorii care au ajutat la înregistrarea unor cifre record de audiență

Mulți fani ai serialelor TV atrag atenția pe rețelele de socializare cu numeroasele comentarii în care cer cu ardoare prezența actorului în cât mai multe proiecte. De asemena, publicațiile din străinătate titrează că acesta este mult dorit și așteptat să ia parte la marile producții care sunt în pregătire acum, notează seriesturkish.com.

În ceea ce-i privește pe producători, tânărul actor poate fi văzut o sursă colosală de audiență, fiind unul dintre cei mai iubiți actori și unul dintre cei care, prin prezența sa, au ajutat la înregistrarea unor cifre record de audiență. Există, de asemenea, informații potrivit cărora lui Halil İbrahim Ceyhan i s-au făcut diverse oferte. Cu toate acestea, nu există încă informații despre ce fel vrea să se organizeze actorul de acum înainte.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o fotografie cu colegii de platou din “Moștenirea - sezonul 3”. O ipostază rară în care actorul zâmbește

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan, din nou startul unei producții de succes? Pronosticurile publicului cu privire la ascensiunea profesională a actorul din “Moștenirea”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x