Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești

Publicat pe 31.07.2023 la 16:17 Actualizat pe 31.07.2023 la 14:16

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și are un costum negru

Halil İbrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

După plecarea faimoasei Sila Turkoglu din serialul “Moștenirea”, a fost Nanuka Stambolishvili cea care i-a luat locul. Formează acum alături de Halil Ibrahim Ceyhan unul dintre cele mai apreciate cupluri din serialele turcești.

Halil Ibrahim Ceyhan si Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare

Dacă Sila Turkoglu a devenit protagonista serialului Kızılcık Şerbeti, acum vorbim despre cuplul Halil Ibrahim Ceyhan si Nanuka Stambolishvili care au reușit să câștige simpatia publicului încă de la primele secvențe. Modelul georgian este la prima apariție pe micile ecrane de acest gen, fiind o surpriză plăcută pentru fanii de pretutindeni. Are peste 90 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate că la început i-a fost dificil să preia locul faimoasei Sila Turkoglu, în cele din urmă s-a integrat pe platourile de filmare, dar și în inimile tuturor fanilor. Primele imagini din spatele camerelor au fost postate în mediul online, acolo unde Nanuka apare zâmbind alături de Halil Ibrahim Ceyhan.

Urmărește "Moștenirea", de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

Sila Turkoglu a părăsit serialul Moștenirea la finalul celui de-al doilea sezon. Primele două capitole au avut 416 episoade în Turcia și a avut ca protagonistă pe îndrăgită actriță. Nanuka este la prima experiență de acest gen, însă nu i-a fost câtuși de puțin teamă că nu va face față presiunii. Yaman și Seher, adică Halil și Sila au fost cuplul favorit de telespectatori, asta până când actrița din Georgia a reușit să fure inimile tuturor.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

Nanuka joacă rolul surorii lui Aziz ( Birhan Tut ). Aceasta este o persoană extrovertită care va reuși să-l facă pe Yaman să se îndrăgostească încă o dată. Prin frumusețe și teribilism, două calități care i se atribuie și protagonistului, reușește să se integreze în viața familiei din celebra vilă.

Cine este Nanuka Stambolishvili

Designer de modă, aceasta are propria linie de îmbrăcăminte, denumită Kartveli Nana. Nu știe atât de bine limba turcă, ceea ce i-a făcut pe producători să-i aducă o dublură vocală în unele dintre scene. Este căsătorită din anul 2011 cu Lasha Mgeladze și trăiește în Batumi, chiar orașu în care s-a născut.

Serialul “Moștenirea” a reușit să atragă atenția asupra sa atât în Turcia, cât și în afară, iar personajele principale au reușit să cucerească inimile fanilor încă de la început. De-a lungul a două sezoane, Sıla Türkoğlu, dar și Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler și Melih Özkaya au reușit să surprindă cu talentul lor.

Citește și: Halil İbrahim Ceyhan a îmbrăcat o ținută lejeră și s-a lăsat fotografiat în vacanță. Cum se relaxează actorul din “Moștenirea”

Nanuka Stambolishvili este mămică, iar fotografiile emoționante de familie apar tot mai des în mediul online, pe pagina sa personală de Instagram. Atunci când nu se află pe platourile de filmare, actrița preferă să petreacă timpul în natură.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili apar într-o fotografie pe platourile de filmare. Cum arată cel mai iubit cuplu din serialele turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x