Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

Publicat pe 04.07.2023 la 17:03 Actualizat pe 04.07.2023 la 15:15

Halil Ibrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii.

Halil Ibrahim Ceyhan poartă o maletă neagră și un sacou negru

Halil Ibrahim Ceyhan din "Moștenirea"

Happy Channel

Halil Ibrahim Ceyhan continuă activitatea pe platourile de filmare ale unuia dintre cele mai îndrăgite seriale din Turcia. Sezonul 3 vine ca o surpriză, având în vederea schimbarea actriței din rolul principal. Cel care l-a interpretat pe “Yaman” încă de la început continuă cu povestea fantastică ce lasă în continuare urme în viața fanilor de pretutindeni.

Halil Ibrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”

Nu este pentru prima oară când Halil Ibrahim Ceyhan ajunge să fie îndrăgit de fanii din toată Europa. Spania este una dintre țările care ține să urmărească povestea dintre Seher și Yaman și “Moștenirea” reușește fără doar și poate să fie pe primele locuri în topurile internaționale. Deși plecarea frumoasei Sıla Türkoğlu din cadrul proiectului a reprezentat la început o problemă reală, ulterior a fost înlocuită de o altă vedetă, Nanuka Stambolishvili.

Cu toate că începutul nu pare la fel de promițător ca cele două sezoane derulate până acum, Halil Ibrahim Ceyhan este optimist și spune că dorința lui de a spune în continuare poveste lui Yaman este la fel de arzătoare. Are peste 800 de mii de fani pe contul personal de Instagram și peste 60 de postări până în prezent. De cele mai multe ori, acesta își anunță fanii în legătură cu proiectele sale profesionale și rareori postează imagini din viața personală.

Citește și: Cine este Nesrin Cavadzade, fosta parteneră de viață a lui Gokhan Alkan din "Inimă Rănită". Cum și-a început cariera de actriță

Până acum nu se cunoaște nicio informație legată de o potențială parteneră a sa, însă o lungă perioadă de timp s-a zvonit faptul că Sıla Türkoğlu îi este alături în cele mai dificile momente. Cei doi au negat faptul că ar forma un cuplu, iar actrița a dezvăluit faptul că singurele sale planuri au legătură cu proiectele profesionale. Actrița continuă munca pe platourile de filmare și impresionează cu noul său rol în serialul “Cranberry Sherbet”.

O cerință specială din partea fanilor frumoasei Sıla Türkoğlu

După debutul ca și protagonistă în serialul “Moștenirea”, faimoasa Sıla Türkoğlu impresionează încă o dată cu un rol în Cranberry Sherbet. Rolul o aduce mai aproape de fanii din Spania și Portugalia, iar aceștia își doresc fără doar și poate ca serialul să aibă subtitrări și în engleză, portugheză sau spaniolă.

Sıla Türkoğlu are peste 900 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde continuă să-și surprindă fanii cu cele mai inedite fotografii din cadrul proiectelor profesionale. Mai multe campanii alături de profesioniști au fost lăsate mărturie pe internet. Dacă în “Moștenirea” am putut vedea o Sıla Türkoğlu îmbrăcată în haine închise la culoare, de data aceasta pagina sa de socializare ne pune la dispoziție mai multe ipostaze.

Citește și: Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a publicat un filmuleț romantic alături de soția sa. Cum arată actorul de 51 de ani

Cât despre cel mai nou rol feminin în producția “Moștenirea”, aceasta a impresionat fanii cu prima replică pe care a oferit-o lui Yaman. Aceasta a subliniat faptul că va plăti pentru tot ceea ce a făcut până în prezent, iar cei care au urmărit până acum povestea stau fără doar și poate cu sufletul la gură pentru a vedea singurul deznodământ posibil. Printre actori se numără și Melih Ozkaya și Tolga Pancaroglu.

În articolul

Halil İbrahim Ceyhan a postat o nouă fotografie de pe platourile de filmare “Moștenirea”. Ce au observat fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x