Halit Ergenç a slăbit 10 kilograme pentru cel mai recent rol al său. Actorul s-a aflat departe de familie o lungă perioadă de timp

Publicat pe 21.04.2024 la 14:39 Actualizat pe 21.04.2024 la 14:34

Actorul de origine turcă a vorbit despre dieta strictă pe care a fost nevoit să o experimenteze pentru cel mai recent rol. A slăbit 10 kilograme și a stat o perioadă îndelungată departe de familie.

actori pe platourile de filmare

alit Ergenç a slăbit 10 kilograme pentru cel mai recent rol al său

Getty Images

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual a fost surprinși de către jurnaliști într-un orășel din țara natală. Cu toate că în prezent locuiește alături de familie în Anglia, se pare că proiectele profesionale l-au readus pe tărâmul cunoscut. Căsătorit cu Berguzar Korel încă din 2009, este tatăl a trei copii. Discret în ceea ce privește viața personală, a ținut întotdeauna să nu se expună pe rețelele sociale și nu deține astfel conturi personale.

Halit Ergenç a slăbit 10 kilograme pentru cel mai recent rol al său

Sprijinit de fani încă de la începutul carierei sale, Halit Ergenç a demonstrat în repetate rânduri că este un actor valoros. A jucat în mai multe seriale cu tematică istorică și a continuat să se bucure de succes. Deși a ajuns să se afle pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor, nu i-a fost ușor. Tranziția dintre Turcia și Londra s-a realizat recent tot mai des.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost nevoit să plece de lângă familie și să se dedice proiectelor profesionale, ceea ce i-a pus pe fani pe gânduri. Mulți s-au întrebat dacă relația cu actrița Berguzar Korel nu a fost astfel pusă în pericol. Acesta a răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști și a confirmat dificultatea cu care s-au realizat anumite solicitări pe plan artistic.

Citește și: Tuba Büyüküstün și Halit Ergenç surprind cu fotografii alb-negru în cadrul promovării noului serial unde joacă rolurile de protagoniști. Ce subiecte de interes abordează actorii

“Mă duc și mă întorc din când în când. Copiii au vacanță acum, o să vină și ei la mine curând. O să stăm aici pentru o vreme, apoi o să ne întoarcem împreună.”, a menționat actorul în vârstă de 53 de ani, arată haberturk.com. A mărturisit că meseria de actor presupune călătorii tot mai dese și îndepărtarea de familie, însă a subliniat că echilibrul pe care îl are în prezent îl ajută în toată aceaastă situație.

“E greu să fii departe de familie. Este greu să plec și să mă întorc așa des. Până la urmă, puteam să practic orice altă meserie. Puteam să fiu un căpitan de vas, puteam să ne vedem mai puțin de atât, dar e bine că putem să ne vedem acum. Ne-am mutat reședința aici.”, a spus actorul.

A punctat de asemenea că școala copiilor s-a schimbat de asemenea și multe modificări au fost făcut în acest sens pentru a se mula mai bine pe meseria de actor. A urmărit serialul în care soția sa joacă rolul de protagonistă și a lăudat-o pe aceasta.

Cum vede Halit Ergenç traiul în Anglia, comparativ cu cel din Turcia

Chiar dacă nu oferă deseori declarații legate de viața personală, se pare că acum lucrurile s-au schimbat. Halit Ergenç a mărturisit că în Londra reușește să fie mult mai atent la nevoile copiilor și să se bucure de momente minunate împreună cu aceștia.

Citește și: S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün. Când vor putea fi urmăriți actorii turci

“Am slăbi 10 kilograme pentu rolul meu. Am primit suport pe parcursul acestui proces pentru că slăbitul poate afecta sănătatea. Dacă ești motivat, poți să o faci foarte ușor.”, a spus actorul. Născut pe 30 aprilie 1970 în Istanbul, a mai fost căsătorit și cu Gizem Soysaldi între 2007 și 2008.

În articolul

Halit Ergenç a slăbit 10 kilograme pentru cel mai recent rol al său. Actorul s-a aflat departe de familie o lungă perioadă de timp

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x