S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün. Când vor putea fi urmăriți actorii turci

Publicat pe 08.02.2024 la 14:15 Actualizat pe 08.02.2024 la 14:50

Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün joacă rolurile de protagoniști în cel mai recent serial turcesc. S-a anunțat data de difuzare în țara natală.

actori stau unul lângă celălalt

S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün

Profimedia Images

A fost anunțată data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün. Despre ce este vorba.

S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün

Miniseria As if there is no tomorrow cu Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün în rolurile principale va avea premiera pe 14 februarie. Este regizată de Zeynep Günay și este o adaptare a filmului din 2003, Interview, regizat de Theo van Gogh. Povestea aduce în atenția fanilor relația complexă dintre tânăra actriță Manolya și jurnalistul experimentat, Hakan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halit Ergenç interpretează rolul Hakan și joacă rolul unui jurnalist, în timp ce și Tuba Büyüküstün joacă rolul actriței Manolya. Scenariul îi aparține lui Ekin Atalar. Producția a reușit să atragă atenția în mediul online datorită actorilor care joacă rolurile principale, dar și poveștii complexe și a relațiilor intense.

Citește și: Tuba Büyüküstün este o mamă mândră de fiicele sale. Ce fotografie a publicat cu gemenele

Tuba Büyüküstün are 6 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Printre acestea se numără și imaginile din cel mai recent proiect profesional alături de Halit Ergenç. Aceasta a jucat rolul de protagonistă în Asi – Împotriva destinului și colegul său de platou s-a făcut remarcat în producții precum 1001 de nopți sau Suleyman Magnificul. În prezent, actrița locuiește în Franța, pe cât acesta locuiește în Anglia.

Halit Ergenç este căsătorit cu Bergüzar Korel, colega sa de platou din serialul 1001 de nopți. Cei doi au rămas o bună perioadă de timp în centrul atenției, atât datorită proiectelor profesionale cât și a vieții personale. De cele mai multe ori sunt discreți cu fotografiile pe care le publică în mediul online, iar actorul chiar nu dispune de rețelele sociale pe care le administrează în mod personal.

Tuba Büyüküstün este câștigătoarea a nenumărate premii naționale și internaționale

A devenit extrem de populară atât în mediul online cât și pe micil ecrane. Joacă în seriale și filme de excepție și nu trece nicio clipă fără să ofere energie și atitudine pozitivă celor din jurul său, așa cum este descrisă chiar de fani. Spune că încă din copilărie a avut valori și credințe foarte bine codate în societatea turcească.

Citește și: Cu cine a fost căsătorită actrița Tuba Büyüküstün. Cei doi au avut un mariaj de șase ani împreună

“Când închid ochii îmi aduc aminte cum stăteam în fiecare duminică alături de familie și urmeam filme cu cowboy. Tatăl meu ne-a arătat filme clasice și cred că acelea au avut un efect asupra mea.”, a spus vedeta.

A punctat că în copilărie încerca să afle totul de una singură și de cele mai multe ori punea sub semnul întrebării orice fel de acțiune. Cu toate că în prezent se află în fața camerelor, atunci când se afla pe băncile facultății și-a dorit întotdeauna să fie una dintre acele persoane care “creează totul din nimic”. Recunoaște că designul are o importanță majoră asupra vieții sale, indiferent în ce etapă se află la momentul actual. Recunoaște că preferă moda anilor ’70, dar și cea a anilor ’50. Serialul Asi – Împotriva destinului a câștigat premiul Best Soap Series în cadrul cele de-a 51-a ediții a Monte-Carlo Television Festival.

În articolul

S-a anunțat data la care va fi difuzat serialul care îi are ca protagoniști pe Halit Ergenç și Tuba Büyüküstün. Când vor putea fi urmăriți actorii turci

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x