Halit Ergenç urmează o dietă strictă. Actorul împărtășește cu nutriționistul fiecare aliment pe care îl consumă

Publicat pe 18.01.2024 la 13:09 Actualizat pe 18.01.2024 la 13:55

Halit Ergenç își surprinde fanii cu un fizic de invidiat. Actorul urmează o dietă strictă și îi împărtășește nutriționistului fiecare aliment pe care îl consumă.

actor poartă o cămașă și sacou negru

Halit Ergenç urmează o dietă strictă

Happy Channel

Halit Ergenç și Bergüzar Korel formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia la momentul actual. Sunt părinții a trei copii, actori, însă nu ezită să petreacă timp de calitate împreună atunci când acesta este de ajuns. Recent, protagonistul din 1001 de nopți a fost fotografiat de soția sa în timp ce lua cina. Acesta urmează o dietă extrem de strictă și este în permanență în contact cu nutriționistul său.

Halit Ergenç urmează o dietă strictă

Cu toate că nu are un cont de socializare pe care să posteze fotografii sau filmulețe din viața personală și profesională, Halit Ergenç este întotdeauna surprins de soție. Aceasta folosește activ profilul de instagram și astfel fanii sunt încântați să-l vadă pe actorul lor preferat. De data aceasta a fost surprins într-o ipostază cu totul nouă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmează o dietă strictă și de cele mai multe ori împărtășește cu nutriționistul ceea ce consumă. A fost astfel surprins de către Bergüzar Korel în timp ce își fotografia porția de mâncare. Bergüzar Korelse află în prezent în așteptarea noilor proiecte profesionale la care a muncit în 2023. Are peste 2 milioane de fani pe contul personal de instagram și continuă să-și bucure fanii cu momente emoționante din viața de cuplu.

Citește și: După 14 ani de căsnicie, Halit Ergenç continuă să-și exprime dragostea față de soția sa. Ce mesaj emoționant i-a transmis

Halit Ergenç și Bergüzar Korel s-au căsătorit în 2009 și au devenit părinți pentru a treia oară pe 3 noiembrie 2021. Faptul că artista a slăbit considerabil după cea de-a treia naștere a fost un subiect de discuție pe rețelele sociale. Ceea ce puțini știau însă este că și Halit Ergenç urmează o dietă strictă pentru a-și ține greutatea sub control. Dat fiind faptul că doar Bergüzar Korel este cea care apare mult mai des pe rețelele sociale, a fost cea la care s-au observat imediat schimbările fizice.

“E perfect, e minunat, îmi place. Bergüzar este bine în toate formele, indiferent cum e.”, a spus Halit Ergenç despre soția sa.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç și-au mutat reședința

După ce s-au căsătorit în 2009 au decis să își petreacă o lungă perioadă de timp în Londra. Astfel, s-au relocat și au ținut să facă naveta între UK și Turcia, acolo unde încă au de onorat mai multe proiecte profesionale. Tot actrița a fost cea care a publicat mai multe imagini dintr-o nouă locuință pe care o împarte alături de familie în Londra. Alături de cei trei copii: Ali, Han și Leyla au decis că este momentul să își schimbe reședința.

Citește și: Bergüzar Korel a îmbrăcat un costum atipic. Protagonista din 1001 de nopți este de nerecunoscut

“M-am mutat de foarte multe ori în viața mea, dar de data aceasta nu mai dispare. Gata, mă odihnesc.”, a scris vedeta pe rețelele sociale. Bergüzar Korel are peste 2 milioane de fani pe contul personal de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 1 mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt de pe platourile de filmare sau din cadrul proiectelor profesionale la care lucrează în prezent. De-a lungul timpului, a ales să nu-și expună copiii în mediul online, însă a mai postate fotografii cu cei mici, fără însă a le arăta chipul.

În articolul

Halit Ergenç urmează o dietă strictă. Actorul împărtășește cu nutriționistul fiecare aliment pe care îl consumă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x