Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Ipostaza în care fanii nu s-au așteptat să o vadă

Publicat pe 29.03.2023 la 21:30 Actualizat pe 29.03.2023 la 21:54

Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Imaginea i-a surprins pe fani pentru că nu au mai văzut-o în acest fel până acum.

Hande Ercel

Happy Channel

Celebra actriță Hande Erçel și-a creat o comunitate numeroasă prin aparițiile sale în serialele de televiziune. Cu toate acestea, niciunul dintre ele nu a avut un impact la fel de mare cum a avut serialul TV Sen Çal Kapımı (Dragostea este în aer)! Tânăra actriță a deschis porțile faimei internaționale cu acest serial de comedie romantică în care a jucat alături de Kerem Bürsin.

Actrița a devenit un nume extrem de cunoscut în întreaga lume în scurt timp, după ce serialul "Sen Çal Kapımı" a fost vândut în peste 80 de țări. Deși Hande Ercel nu a mai apărut pe ecrane de ceva vreme, marile publicații din străinătate continuă să scrie despre aparițiile sale inedite, semn că este o figură publică relevantă și iubită de public.

Actrița Hande Ercel revine în atenția publicului cu o postare inedită. Vedeta, extrem de senzuală în mediul online

Actrița, al cărei nou proiect este așteptat cu nerăbdare după acordul cu platforma Disney +, se numără, de asemenea, printre cele mai urmărite persoane pe rețelele de socializare.

Hande Erçel, al cărei număr de urmăritori a ajuns la un nivel pe care nici măcar multe vedete de renume mondial nu-l pot atinge, folosește adesea acest avantaj pentru a apărea în fața fanilor ei, dar și pentru a se implica atât în cauze umanitare, cât și în campanii publicitare.

Hande Erçel se bucură de popularitate în lumea cinematografiei, datorită rolurilor proeminente pe care le-a avut de-a lungul timpului. Chiar dacă are numai 28 de ani, ea a reușit să demonstreze în numeroase momente că este un actor demn de pus pe un piedestal și de arătat întregii lumi.

Citește și: Hande Erçel s-a fotografiat la pescuit. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” nu uită de lucrurile simple în ciuda faimei căpătate

Ea muncește extrem de mult pentru fiecare moment în care lumina reflectoarelor este asupra sa, lucru care este lesne de înțeles din perfecțiunea fiecărui moment. Fanii s-a putut bucura să o vadă în filmul “Dragostea plutește în aer”, acolo unde a impresionat cu rolul său.

Ea are o comunitatea impresionantă de fani și în mediul online, nu doar în fața micilor ecrane. Prietenii virtuali sunt ținuți la curent cu fiecare apariție a sa, lucru care o ajută să se mențină cât mai sus în topul preferințelor.

Citește și: Top ținute purtate de Hande Erçel. Cum alege să se îmbrace vedeta din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare

În articolul

Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Ipostaza în care fanii nu s-au așteptat să o vadă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x