Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi. Mai multe fotografii au fost postate în mediul de către Gamze Erçel

Publicat pe 20.12.2022 la 14:05 Actualizat pe 20.12.2022 la 14:41

Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi. Mai multe fotografii au fost postate în mediul de către Gamze Erçel.

Hande Erçel poartă un maiou de culoare mov și are părul prins

Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi

Happy Channel

Hande Erçel a revenit în atenția publicului din mediul online și a reușit încă o dată să-i uimească pe fanii din întreaga lume. După o perioadă în care s-a speculat faptul că vedeta va reveni pe micile ecrane, aceasta s-a lăsat transpusă înapoi în sânul familiei.

Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi

Gamze Erçel și sora sa celebră au sărbătorit-o pe micuța Mavi împreună. Primele fotografii au apărut deja în mediul online, însă chipul acesteia nu a fost lăsat la vedere. Hande Erçel a simțit nevoia să-și lase la vedere sentimentele pe care le are pentru aceasta, într-un moment destul de dificil. Mesajul a fost postat la categoria Instastory, iar fanii au reacționat imediat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fată liberă, Mavi, oriunde ai vrea să fiu o să fiu pentru tine. Atunci când o să vrei să mă vezi, o să mă vezi, oricând o să ai nevoie de mine, o să fiu acolo unde o să mă cauți. Te iubește mătușa. Mavi are 3 ani.”, a scris Hande Erçel pe profilul său de Instagram. Aceasta petrece deseori timpul alături de familia sa și de cele mai multe ori fotografiile sunt postate la scurt timp în mediul online.

Citește și: Hande Erçel și-a sărbătorit ziua de naștere. Cum a petrecut vedeta din “Dragostea plutește în aer”

Cât despre viața personală, s-a zvonit faptul că vedeta ar forma un cuplu cu jucătorul de baschet, Kartal Özmizrak după ce a fost într-o relație cu Kerem Bürsin și Kaan Yıldırım. La scurt timp, protagonista din “Dragostea plutește în aer” a vorbit deschis despre subiect.

“Kartal este prietenul meu apropiat. Sunt foarte deranjată de aceste vești. Are o familie și o viață. Nu este nimeni în viața mea.”, a declarat aceasta, după cum arată Seriesturkish.com. Vedeta va petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi și subliniază că e gata să-i surprindă.

Hande Erçel, deranjată de zvonurile care apar în mediul online despre viața sa sentimentală

Hande Erçel și Kerem Bürsin au format un cuplu pe vremea când jucau împreună pe același platou de filmare în serialul “Dragostea plutește în aer”. La scurt timp după despărțire au apărut zvonuri legate de motivele pentru care cei doi s-au despărțit. Vedeta a oferit declarații revelatoare legate de intimitate și felul cum ar trebui să se desfășoare astfel de intenții.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat un body negru și a lăsat la vedere picioarele de model. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” strălucește în orice ipostază

“Au fost câteva știri și am fost foarte supărată. Am citit ceva despre cum aș avea o relație cu un prieten baschetbalist pe care îl iubesc de altfel foarte mult. Câteodată se creează știri fără să se cunoască viața omului cu adevărat. Asta mă face foarte tristă. Nu există așa ceva. Este doar un prieten drag de-al meu. Am vrut să apar și să spun că nu există așa ceva. Nu e nimeni în viața mea. Am spus asta de multă vreme și nu mi-a venit să cred. Sunt sigură că va fi mereu ceva scris despre mine fiindcă sunt o femeie singură.”, a declarat vedeta din “Dragostea plutește în aer”. Aceasta subliniat faptul că nu și-a făcut niciun plan pentru sfârșitul de an, însă totul se va petrece în familie, alături de cei dragi.

În articolul

Hande Erçel a sărbătorit ziua de naștere a micuței Mavi. Mai multe fotografii au fost postate în mediul de către Gamze Erçel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x