Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. “Mi-e foarte dor de tine”

Publicat pe 11.01.2023 la 09:39 Actualizat pe 11.01.2023 la 10:13

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. “Mi-e foarte dor de tine”.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa

Happy Channel

Hande Erçel este o actriță de succes și a reușit de-a lungul timpului să-și construiască o carieră impresionantă atât datorită talentului său cât și determinării de care a dat dovadă. Rolul principal în “Dragostea plutește în aer” a reușit să-i aducă recunoaștere internațională și a propulsat-o rapid pe primele locuri în topurile preferințelor fanilor.

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa

După moartea mamei sale acum 4 ani, Hande Erçel și sora sa Gamze au creat o legătură mult mai puternică și astăzi pot spune că sunt cele mai bune prietene. Într-o postare recentă pe pagina personală de Instagram, protagonista din “Dragostea plutește în aer” s-a arătat vizibil emoționată de pierderea celei mai dragi persoane din viața sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu fiecare oportunitate, cele două surori țin amintirea mamei lor mai vie ca niciodată. Nu este prima oară când vedeta de origine turcă apelează la acest gest.

“Știu că te afli într-un loc în care poți să înoți într-o mare infinită. Eu o să fiu mereu la picioarele tale, mi-e foarte dor de tine, mamă”, a scris vedeta. Printre actrițele care s-au grăbit să-i aprecieze postarea s-a numărat și fosta sa colegă de platou, Bige Onal. Moartea mamei sale a survenit după o luptă aprigă cu una dintre cele mai crunte boli, cancerul. Aceasta a încetat din viață pe 10 ianuarie 2019 într-o cameră de spital. Din acea zi, surorile Erçel au ținut să-și arate afecțiunea una față de cealaltă și dorul față de mama lor.

Citește și: Numele faimoasei Hande Ercel a fost pe buzele tuturor în 2022. Ce spune vedeta despre viața sa amoroasă

Aylin Erçel a lăsat în urmă două fete și o nepoțică. Cea din urmă a fost diagnosticată cu cancer în 2022, iar o bună perioadă de timp vedeta din “Dragostea plutește în aer” a lipsit din mediul online. Cu toate acestea, a revenit mai puternică decât oricând și a mărturisit că tratamentul micuței funcționează așa cum trebuie.

Hande Erçel revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Numele faimoasei Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” este menționat într-un nou proiect profesional. Deși vedeta nu a oferit nicio declarație oficială la momentul actual și niciun contract nu a fost semnal, se pare că va juca alături de Burak Deniz în “ İçimdeki Yabancı”. Cei doi au mai împărțit platourile de filmare în cadrul serialului “Tims&B”. În cazul lui Burak Deniz, acesta a jucat în seria de comedie “Aşk Laftan Anlamaz”.

Citește și: Hande Erçel a optat pentru o coadă împletită, însă altceva a reușit să atragă atenția fanilor. Cu ce a ales vedeta să-și prindă părul

După o lungă perioadă de timp Hande Erçel este gata să revină în atenția publicului pe micile ecrane. Pe plan personal, se zvonește că vedeta ar forma un cuplu cu Ibrahim Ciçek. Cei doi au apărut îmbrățișați într-o fotografie postată pe internet. Cei doi au distribuit imaginea, iar supozițiile nu au întârziat să apară.

“Am găsit adresa corectă de asemenea”, a scris Ibrahim Ciçek. La scurt timp, actrița a postat aceeași imagine cu textul “Floarea și fluturele”. În luna decembrie a anului 2022, Hande Erçel spunea că nu există nicio persoană specială în viața sa.

“Sunt foarte tristă din cauza veștilor care spun că aș avea o relație la momentul actual.”, a spus vedeta.

În articolul

Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” a postat o fotografie emoționantă alături de mama sa. “Mi-e foarte dor de tine”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x