Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie. Ce fotografii a urcat vedeta pe internet

Publicat pe 17.10.2022 la 11:07 Actualizat pe 17.10.2022 la 11:42

Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie. Ce fotografii a urcat vedeta pe internet.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o bluză albă și are părul coafat ondulat

Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer”

Happy Channel

După ce Hande Erçel și familia au aflat despre boala cruntă de care suferă micuța Mavi, actrița nu a mai dorit să publice fotografii în mediul online. O bună perioadă de timp aceasta a rămas în tăcere și totul a mers de la sine. Acum mai multe imagini dintr-o vacanță petrecută alături de cei dragi a venit să facă lumină întregii situații.

Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie

Se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia, iar rolul său de protagnistă din “Dragostea plutește în aer” a reușit să-i uimească și pe cei mai sceptici dintre fani. Ulterior, viața sa personală a ținut primele pagini ale publicațiilor de profil. Cea mai recentă știre despre Hande Erçel a venit chiar din cadrul familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micuța Mavi, nepoata acesteia în vârstă de 2 ani și jumătate a fost diagnosticată cu cancer. O bună perioadă de timp Hande Erçel a ținut să nu mai apară pe internet. Acum vedeta a revenit cu zâmbetul pe buze și momente speciale alături de cei dragi. Îmbarcați pe un yaht, aceștia au petrecut departe de zgomotul orașului dezlănțuit. Îmbrăcată în pantaloni scurți, de vară, dar și cu un pulover alb cu dungi negre, așa a pozat. Printre ipostaze se află și cea în care se află alături de tatăl lui Mavi.

Citește și: Bergüzar Korel din “1001 de nopți” revine pe micile ecrane după ce a devenit mămică a treia oară

“Ești cea mai frumoasă din lume”, “Ești ca un trandafir”, “Fericită să fii mereu”, “După această postare o să am o zi mult mai bună”, au fost doar câteva dintre comentarii. Mai mult de 17 mii de internauți au simțit nevoia să-și exprime admirația pentru vedetă. Cât despre planurile profesionale, acestea vor continua pe același traseu, următorul rol putând fi văzut pe platforma Disney Plus. Încă nu se știe cu siguranță dacă faimosul actor Burak Deniz îi va fi alături în seria “ İçimdeki Yabancı”.

Burak Deniz și Hande Erçel, colegi încă o dată pe platourile de filmare

Cei doi actori de origine turcă au avut prima colaborare pe platourile de filmare acu mai mulți ani în seria “ Aşk Laftan Anlamaz”. Fanii le-au apreciat interpretarea, iar acum cei mai mulți își doresc ca un nou cuplu format din cei doi actori să apară pe micile ecrane. Până în prezent, actorul nu a oferit informații clase despre noul său proiect.

“Din câte știu, nu este clar dacă o să iau acest job alături de Hande sau nu. Nici eu nu primesc foarte multe informații. Nu pot să vorbesc despre alt rol până nu se finalizează acesta. În ceea ce privește situația lui Hande, nu este nimic clar din câte știut, dar din moment ce se vorbește despre asta, posibil să fie adevărat.”, a declarat Burak Deniz, potrivit Seriesturkish.com. Actorul a declarat că momentele în care s-a aflat pe același platou de filmare alături de protagonista din “Dragostea plutește în aer” au fost plăcute. Cei doi vor continua să colaboreze pe viitor.

Citșete și: Cine este Emre Mete Sönmez, băiețelul care îl interpretează pe Ömer în serialul “Păsări rănite”

“Voiam să realizăm un proiect împreună”, a declarat Burak Deniz, actorul de origine turcă născut pe 17 februarie 1991.

În articolul

Hande Erçel din „Dragostea plutește în aer” petrece momente inedite alături de familie. Ce fotografii a urcat vedeta pe internet

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x