Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”. Cu ce se implică actorii în ajutorarea victimelor afectate de cutremure

Publicat pe 14.02.2023 la 13:22 Actualizat pe 14.02.2023 la 14:12

Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”. Cu ce se implică actorii în ajutorarea victimelor afectate de cutremure.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât și Hande Ercel are părul lung, desprins

Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”

Happy Channel/Getty Images

Hande Erçel și Burak Deniz formează un cuplu în cel mai nou proiect în care se vor implica în curând. Până ce vor începe filmările, se vorbește despre faptul că cei doi ajută victimele afectate de cutremure.

Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”

Vedeta din “Dragostea plutește în aer” va juca rolul de protagonistă în İki Yabancı alături de Burak Deniz. Cei doi au apărut împreună într-un filmuleț postat pe Twitter, acolo unde îi îndeamnă pe fani să facă tot posibilul pentru a oferi o mână de ajutor victimelor afectate de cutremur. Chiar ei sunt cei care se află printre voluntari și realizează acte de caritate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce fanii așteptau nerăbdători pentru informații legate de serial, două cutremure au avut loc luni, 6 februarie 2023 în Turcia și Siria. Mii de răniți și morți au fost depistați, iar Hande Erçel și Burak Deniz se numără printre faimoșii care au ținut să se implice activ în tot ceea ce înseamnă cauze nobile. Înainte ca seria „İki Yabancı” să apară în social media, actorii au cerut ajutor comunității lor.

Citește și: Hande Erçel din “Dragostea plutește în aer” s-a lăsat fotografiată în propria casă. Vedeta uimește cu abdomenul său de invidiat

Hande Erçel și Burak Deniz au mai jucat împreună în comedia romantică Aşk Laftan Anlamaz, iar acum țin să le fie alături celor în nevoie. Vedeta din “Dragostea plutește în aer” lucrează atât pentru organizația Şişli Municipality cât și pentru activitățile realizate de Ahbap Association și a reușit să ofere un exemplu tuturor. Faimoasa actriță a mărturisit: “Acest dezastru care ne-a lua prin surprindere a reușit să aprindă un foc în inimile noastre și cu toții încercăm să vedem ce putem face pentru a fi alături de cei în nevoie. Să sperăm că oferim tot suportul necesar. Felicitări tuturor.” Într-o postare realizată de Şişli Municipality au fost distribuite imagini cu Hande Erçel care se implică activ alături de voluntari.

Hande Erçel a vorbit pentru prima oară după dezastrul din Turcia

Tot mai mulți actori cât și familiile lor au ținut să ofere ajutor tuturor celor care au suferit în urma cutremurelor. Printre aceștia se numără și Hande Erçel, cea care a oferit recent declarații despre cele întâmplate chiar din cadrul centrului de voluntari. În timp ce Turcia suferă în urma tragediei, vedeta spune că se zbate pentru a rămâne puternică.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat un pulover oversized și s-a lăsat fotografiată în propria casă. Cizmele lungi până la genunchi au fost piesa de rezistență

Cu o magnitudine de 7.7 și 7.7 cutremurul a reușit să distrugă 10 provincii din Turcia. Vedetele nu au lăsat timpul să treacă și au donat atât bani cât și timp pentru a fi alături de oamenii nevoiași. Înainte ca toată această tragedie să aibă loc, Hande Erçel a fost văzută alături de afaceristul Hakan Sabanci. Se zvonește faptul că cei doi ar forma un cuplu în prezent. Sursele media spun că cei doi au petrecut timp împreună, în special în casa vedetei din “Dragostea plutește în aer”. Cu toate acestea, țin să rămână departe de ochii publicului, având în vedere despărțirea la care nimeni nu se aștepta între aceasta și Kerem Bursin, fostul său coleg de platou din celebrul serial.

În articolul

Hande Erçel și Burak Deniz realizează acte de caritate înainte de a filma pentru serialul „İki Yabancı”. Cu ce se implică actorii în ajutorarea victimelor afectate de cutremure

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x