Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special. Cei doi au mai lucrat împreună pe platourile de filmare: “Ne-am schimbat foarte mult, am crescut”

Publicat pe 25.12.2023 la 12:30 Actualizat pe 25.12.2023 la 11:44

Hande Erçel și Burak Deniz lucrează din nou împreună la un serial turcesc de excepție. Actrița a oferit declarații despre colegul său de platou.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât și Hande Ercel are părul lung, desprins

Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special

Profimedia Images/ Happy Channel

Hande Erçel și Burak Deniz continuă să lucreze pe platourile de filmare ale serialului “Doi mincinoși” İki Yabancı -Two Strangers. De asemenea, vedeta a ținut să participe în cadrul mai multor evenimente care i-au sporit notorietatea.

Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special

Cei doi vor putea fi urmăriți în lunile de iarnă pentru proiectul la care au început deja filmările. Protagonista din “Dragostea plutește în aer” a oferit cele mai noi informații, atât de pe platourile de filmare cât și despre perioada de vacanță care va urma în curând.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Filmările pentru İki Yabancı sunt aproape de final. Când se vor finaliza, vom pleca imediat în vacanță și apoi continuăm.”, a spus vedeta, potrivit seriesturkish.com. Urmează să fie pregătite primele trei episoade ale seriei cu toate că vacanța se apropie cu pași rapizi. İki Yabancı impresionează datorită actorilor principali care au reușit și în primul proiect realizat împreună și audiența este în continuare interesată de ceea ce se va întâmpla pe parcurs. Hande Erçel a oferit câteva cuvinte cu privire la partenerul său de platou.

Citește și: Hande Erçel a revenit pe platourile de filmare. Vedeta a publicat primele fotografii, însă fanii au criticat-o dintr-un singur motiv

“Burak este deja o persoană foarte specială pentru mine. Un partener cu care îmi place să lucrez. Am mai lucrat împreună. Acum am văzut amândoi același lucru. Ne-am schimbat foarte mult, am crescut. Este o experiență cu totul diferită să lucrăm acum împreună dintr-o perspectivă mult mai matură. Sunt bucuroasă că lucrez din nou cu el.”, a declarat vedeta din Dragostea plutește în aer. Potrivit publicațiilor din Turcia, fanii sunt nerăbdători să le afle povestea celor doi încă o dată.

Faptul că cei doi vor fi din nou pe micile ecrane este o idee ce și-a avut atenția presei pentru multă vreme. Cu toate că până de curând lucrurile nu erau clarificate în ceea ce-i privește, acum totul a luat o altă întorsătură.

Burak Deniz, primele declarații despre serialul İki Yabancı

Cu toate acestea, explicațiile lui Burak Deniz cu privire la noul proiect au venit să lămurească totul.

“Am început deja repetițiile. Le-am început de ceva timp, suntem entuziasmați. Eu și Hande ne cunoșteam deja. Cred că acest lucru se va reflecta și pe micile ecrane, suntem entuziasmați, suntem fericiți.”, a declarat Burak Deniz. Acestea fiind spuse, actorul a fost primul care a oferit detaliile esențiale. Cu toate că Hande Erçel a încercat să ascundă mai multe detalii, colegul său de platou nu s-a putut abține.

Citește și: După o perioadă în care nu s-a mai expus în mediul online, Hande Erçel a revenit în atenția fanilor. Care sunt motivele care au ținut-o pe vedetă departe de luminile reflectoarelor

Cei doi au mai lucrat împreună în cadrul aceluiași proiect, fiind primul sezon între 2016 și 2017. A avut un total de 31 de episoade și a reușit să atragă atenția fanilor. Are peste 6 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 300 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente au fost realizate pe platourile de filmare. Cât despre Hande Erçel, aceasta s-a născut pe 24 noiembrie 1993 în Turcia și a jucat până în prezent în nenumărate producții de succes. Cea mai recentă dintre acestea este “Dragostea plutește în aer”, acolo unde și-a cunoscut și fostul partener.

În articolul

Hande Erçel îl consideră pe Burak Deniz un prieten special. Cei doi au mai lucrat împreună pe platourile de filmare: “Ne-am schimbat foarte mult, am crescut”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Mădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x